петак, 8. септембар 2017.

Air Cushion Mesh Athletic Shoes


Od dana kada sam poručila prvi par obuće sa kineskih sajtova, oduševljena kvalitetom naručila sam još nekoliko. Među kojima i prelepe patike o kojima vam pričam danas. Radi se o online kupovini sa sajta Zaful

Paket je stigao tri nedelje od poručivanja, vrednost paketa je 50$ a carina je i ovaj put naplatila 1000 dinara otvaranje paketa. Ako to zanemarimo, poručila sam patike o kojima vam danas pričam i džemperak koji još uvek nije stigao. Nadam se da  njega neće ocariniti.







Patike su jako kvalitetne, bele su boje  jako su udobne. Možete ih kombinovati uz sve boje, jer su veoma praktične. Mislim da nisu za kišovite dane jer je materijal od gore tkanina. Jako mi se dopadaju, više nego roze o kojima sam vam pisala ranije. Broj patika je 37 i potpuno odgovara našem broju. Odlične su i za šetanje i za treniranje i drago mi je što su u mojoj kolekciji obuće.

Patike možete videti ovde:  Air Cushion Mesh Athletic Shoes.
Kako bi poručili nešto sebi ili drugom članu porodice, sajt možete pogledati ovde: Zaful.

5 коментара:

  1. Patike mi se čine kao super stvar i mislim da i da po porudžbini odgovaraju i da ispune svaki detalj i svako očekivanje. Zaista mi se dopadaju ove patike, ali i dalje sam skeptik oko naručivanja istih ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Patike su prekrasne!

    Posjeti moj blog kad stigneš. ♥

    cloudines.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Uvek rado narucujem obucu sa njihovog sajta jer je zaista fenomenalna i nikada me nije razovarala! Ove patike su fenomenalne, zaista izgledaju jako lepo i predivno ti stoje, sigruna sam da ces uzivati u njima!

    I follow you. Visit me, and follow back. Hope see you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши