понедељак, 17. јун 2019.

Moj Šminkeraj: Ingrid Banana puder - Recenzija

Nisam jedna od onih koja redovno koristi pudere u kamenu ili prahu, čak ni fiksator ne koristim osim u posebnim prilikama, kada šminka treba da mi traje ceo dan besprekorno. U letnjem periodu kada su veće vrućine uz tečni puder nanosim ili puder u kamenu ili samo banana puder na određene delove lica kako mi koža ne bi prosijala. Danas van prenosim utiske o Ingrid Banana puderu, novitetu brenda Kozmetika i Parfemi RS..
Ingrid banana puder nam dolazi u veoma lepoj, crnoj amalaži od čvrste plastike, sa providnim poklopcem. Sadrži 10g proizvoda i možete ga kupiti samo u jednoj nijansi, žutoj - otud i naziv banana.
Kako je ambalaža proizvoda manjih dimenzija, može stati u bilo koji neseser jer ne zauzima mnogo mesta, pa je idealan i za putovanja.
Koristi se nakon upotrebe tečnog pudera ili tečnog korektora kako bi pokupio ostatke masnoće i sebuma i produžio vek trajanja šminke na licu. Takođe se može koristiti kako bi posvetlio određene delove lica i fiksirao makeup.
Može se upotrebiti kako četkom tako i beauty blenderom. 
Karakteristike Ingrid Banana pudera: 

  • Polutransparentni puder INGRID Banana Powder je žućkaste nijanse, pa ublažava crvenilo i prekriva tamne kolutove ispod očiju.
  • Lagana formula i vitamini pomažu regeneraciji vaše kože.
  • Sprečava prosijavanje vaše kože.
  • Namenjen je kako profesionalnoj, tako i svakodnevnoj upotrebi.
  • Idealan je za sve tipove kože.
  • Produžava postojanost tečnog pudera.

Kao što rekoh, ovakav puder koristim isključivo za vreme leta kako bih matirala masnu T-zonu i područje ispod očiju. Nanosim ga uvek četkom jer smatram da je tako najpraktičnije, pisala sam vam već da nisam ljubitelj beauty blendera. Nanosi se veoma lako, jedan zahvat je dovoljan kako lepo matirali određen deo lica a možete ga koristiti i kako bi određene delove lica posvetleli ili istakli. Ovo je inače i odličan trasnsparentni puder koji možete koristiti kako bi fiksirao šminku na licu i produžio njenu postojanost tokom celog dana. Meni se jako dopada što može da se koristi i na prelazima na licu, lepo stopi šminku i našu boju kože pa se prelaz gotovo i ne vidi. Kao što vidite ovo je univerzalni proizvod koji možete koristiti u različite svrhe i smatram da bi svaka žena trebala da ima jedan ovakav puder.

Cena ovog proizvoda iznosi 569,00 dinara što uopšte nije mnogo u odnosu na kvalitet. Možete ga nabaviti u bolje snabdevenim parfimerijama i apotekama kao i putem online prodavnice  Kozmetika i Parfemi RS.

Da li koristite banana puder i kakvo je vaše mišljenje o njemu? 


2 коментара: