понедељак, 29. мај 2017.

Elegant Red Dess - Rosegal Site


Pozdrav drage moje, posle par dana pauze prenosim vam utiske o drugom delu paketa sa Rosegal sajta. Radi se o još jednoj online kupovine a da li sam zadovoljna saznaćete u nastavku posta.
Kako sam o haljini već pisala, danas vam prenosim utiske o prelepoj, elegantnoj crvenoj haljini, koju možete nositi samo za neke posebne prilike. Materijal je više nego kvalitetan, veličina odgovara našoj M veličini a ja  bih za nju rekla, kao da je krojena za mene. Dodatnih troškova carine nisam imala a sve je stiglo veoma lepo upakovano. Moje oduševljenje ovom haljinom zaista ne bih znala da opišem, kako slike govore mnogo više od reči uverite se sami: Haljinu možete pogledati ovde: Hollow Out Backless Bandage Caged Mini Club Dress - Red - M.

Crvene haljine možete pogledati ovde: Dress Red.

Sada vam predstavljam i ogrlicu koja su mi je stigla, za nju bih rekla da je veoma sitna i jedva se primeti na nama, zamišljala sam je kao malo veću. Ako ne volite veliki i upečatljiv nakit i radije birate neke manje komade, ova ogrlica je baš za vas. Izgleda ovako:
Rosegal sajt možete posetiti ovde: Rosegal.
Dostava je besplatna!

Da li vam se dopada moj izbor, da li ste kupovale sa Rosegal sajta i kakvi su vaši utisci?

7 коментара: