петак, 13. септембар 2019.

Moj Šminkeraj: Trend It Up N°1 Lakovi Za Nokte

Kao što i sam naslov kaže, danas vam govorim o jeftinim a kvalitetnim lakovima za nokte i brendu Trend It Up. Kupovinom druge kozmetike u DM-marketu sasvim slučajno sam ugledala ovu nemačku marku kozmetike i poželela da probam par njihovih proizvoda, između ostalog i lakove o kojima vam danas pričam.


Proizvođač o proizvodu:  ,,Atraktivne boje u super praktičnim malim pakovanjima! N°1 lakovi za nokte će Vas osvojiti svojom dugotrajnošću, snagom pokrivanja i savršenom teksturom koja se postiže flat četkicom."


Lakovi nam dolaze u prelepim staklenim, kockastim bočicama i sadrže 6ml proizvoda. Četkica je pljosnata i široka pa u jednom potezu možete  naneti dovoljno laka na celu noktnu pločicu. Kome su pločice šire kao meni to je zaista prava stvar, a kome su uže neka obrati pažnju prilikom nanošenja istog, kako se ne bi zaprljali ili umazali. Veoma brzo se suše na noktima, svega pet minuta je dovoljno da nam nokti budu suvi kao da ih nismo ni mazali. Veoma lako se skidaju acetonom ili skidačem laka. 
Trenutno omiljeni lak ovih dana mi je u nijansi 240 opisala bih je kao vatreno crvena sa visokim odsjajem. Veoma je lepa i može se koristiti kako za neke svečanije prilike tako i za odlazak na posao. Dovoljan je jedan sloj laka kako bi se dobila puna boja a na noktima stoji čak četiri dana bez micanja. Nakon toga polako počinje da bledi na vrhovima noktiju. Nije od onih lakova koji se "ljušte" i zbog toga mi se jako dopada.
Drugi lak je nešto drugačiji od prvog, nijansa laka je 280, boju bih opisala kao bordo-ljubičasta. Baš je teška za odrediti. Kada pričamo o postojanosti laka, stoji na noktima tri dana a da se ne guli i ne spada. Već četvrti dan počinje da bledi na vrhovima noktiju, kao i prethedni lak. Ono po čemu se razlikuje od prethodnog jeste da vam je potrebno dva sloja kako bi ste dobile punu boju i kako bi izgledalo ravnomerno. Jer je manje intezivna boja i ukoliko ga nanesete samo jednom, lak na noktima će delovati neujednačeno. 
Jako mi se dopadaju ovi lakovi pre svega što su jako kvalitetni a povoljni za razliku od nekih mnogo skupljih a lošijih. Cena je bila zaista smešna, negde oko 99 din i možete ih nabaviti u DM-marketima. 


Da li ste ih koristile i kakvo je vaše iskustvo? 

Нема коментара:

Постави коментар