петак, 15. септембар 2017.

GOLDEN ROSE- LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICKS - NOVE NIJANSE


Kada se radi o ruževima za usne, njihov sam veliki zavisnik i mislim da ne prođe dan a da nisam koristila ruž. Imam ih mnogo i nadam se da će jednog dana moja kolekcija biti još mnogo veća a danas vam predstavljam nove nijanse Golden Rose Matt tečnih ruževa čiji je uvoznik kompanija Danijela Commerce d.o.o...
Ruževi nam dolaze u providnoj ambalaži od čvrste plastike, dopada mi se to jer pilikom kupovine istih možemo videti boju koja se nalazi unutra. Kupovinom ruževa dobijamo 5,3 ml proizvoda a pored ovih standardnih pakovanja možete kupiti i mini pakovanja tečnih ruževa i u njima dobijate 3 ml proizvoda. Od kompanije Golden Rose i Danijele Cmmerce dobila sam tri nove nijanse, odnosno nijanse 23, 25 i 26, ali ću vam ujedno pokazati i čuvenu desetku o kojoj sam vam ranije pričala u favoritima. 

Što se tiče ove kolekcije ruževa, možete ih nabaviti u 26 raskošnih i pigmentovanih boja, od nude i nežno rozikastih tonova sve do onih čokoladno braon, verujem da će ih biti još a nijanse su poređane po rednim brojevima; kako u standardnim tako i u mini pakovanjima. 


Tekstura ruževa je tečna, imaju predivan miris vanile koji se ubrzo nakon nanošenja ruža ne oseća. Veoma brzo se suše na usnama a sunđerasti aplikator je dovoljno dug da u jednom potezu premažemo celu usnu. 
Možete ih koristiti i bez olovke jer imaju punu boju i ne prelaze van usana.
Poznati su po tome da imaju odličnu pigmentaciju, šta više, najbolju na našim prostorima i upravo zbog toga su tako neodoljivi pa ih sve devojke vole. Dovoljno je naneti samo jedan sloj kako bi dobile punu boju ruža, jako su lagani na usnama i neme onog osećaja suvih i zategnutih usana.  Ne isušuju usne i veoma su postojani. Nakon konzumiranja pića, nema potrebe za popravljanjem ruža a nakon upotrebe neke masnije hrane potrebno ih je popraviti vrlo malo na sredini usana. 

 

Svi ruževi su dermatološki testirani i u svom sastavu ne sadrže parabene.
Skidaju se lako uz pomoć micelarnog losiona, malo većim trljanjem usana. Traju na usnama sve do momenta dok ih samih ne skinemo ili konzumiranja neke masnije hrane. Otporni su na poljupce i veoma su prijatni na usnama. Sada da vidite kako izgledaju pojedinačno. 

Čuvena deseta je ruž koji je najviše tražen i do kog je bilo nateže doći. Mislim da ova nijansa ne odgovara svim devojkama i ne stoji lepo. Ukoliko ste među njima, uz prethodno nanetu olovku za usne u nekoj drugoj boji mislim da bi ste rešile problem. Ja ga često kombinujem uz roze ili crvene olovke i budem jako zadovoljna rezultatom. Na slici ispod, možete videti kako izgleda samo ona na usnama. 

Nijansa 23 jako podseća na prethodno pomenutu desetku ali više vuče na rozikasto ljubičastu boju (boju jorgovana). Jako mi se dopada, mnogo je lep i baš često ga upotrebljavam. 
Nijansa 25 je prava jarko braon nijansa (boja čokolade), veoma je pigmentovana i jaka pa mislim da se ne bi svi usudili da je kupe ali meni je božanstvena. Uz dobro uklopljenu šminku mislim da bi bila savršena.
 
Nijansa 26 je jedna od najlepših koje imam, baš je jaka i nije nijansa koju bih nosila svakodnevno već za neke posebne prilike i događaje. Drago mi je da je imam u svoj kolekciji jer je zaista predivna.
Cena standardnih pakovanja je oko 500 RSD, dok su mini pakovanja oko 250 RSD, u zavisnosti od mesta gde kupujete.
Možete ih nabaviti u svim Golden Beauty prodavnicama kao i Lill-y drogerijama.

Da li ste koristile nove nijanse ili neke od ovih ruževa? Koja vam se najviše dopada? Pišite mi predloge koje još da nabavim. :)

11 коментара:

  1. Prelijepa si, nisam ih jos isprobala :) ♥

    beautyakworld.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Sve nijanse su prelepe, nemam nijednu od ovih, ni tu desetku nikako da nabavim. Meni je 09 predivan, crveni, br. 03 i 11. :) Mada sve volim.

    ОдговориИзбриши
  3. Sve nijanse su prelepe, nemam nijednu od ovih, ni tu desetku nikako da nabavim. Meni je 09 predivan, crveni, br. 03 i 11. :) Mada sve volim.

    ОдговориИзбриши
  4. Ruzevi kao i cela njihova kolekcija su savrseni ove nove nijanse su bas neobicne. Ja imam samo jedan takav i odusevljena sam jer ne isusuju usne.

    ОдговориИзбриши
  5. divan post zaista, sve si do detalja prenela :) poslusala sam te i ubacila ono za popularne postove tako da se nadam da ces sada moci da vidis moj post :) https://oazalepote.blogspot.rs/2017/08/kozmetika-koju-nosim-na-more.html

    ОдговориИзбриши
  6. Divna kolekcija, svaki ruz mi se bas svidja :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ajoj predivna kolekcija, zaista su fantasticni! Jako mi se dopadaju boje, predivno ti stoje, gotovo sve do jedne! Odusevljena sam!Obozavam GR!

    Visit me, and follow If you didn't/want. Hope see you soon, dear friend. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  8. Također jako volim ove ruževe, nekako od kada su izašle ove mat nijanse samo njih i koristim jer su postojaniji od kremastih. Nijansu 23 imam i ja i jako sam zadovoljna njihovom kvalitetom. :) :*

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  9. br 10 mi je u favoritima vec dugo ostale moram da porbam!
    Pogledaj moj najudobniji post do sada :)
    https://highheelpoodl.blogspot.rs/2018/02/shein-teddy-bear-coat.html

    ОдговориИзбриши