понедељак, 11. септембар 2017.

Online Kupovina Za Decu - Gde Poručiti Garderobu Za njih?!

Zdravo drage mame, i vi koje ćete to tek biti. Nisam odavno pisala o odeći za decu i online kupovini za njih, no naiđoh na prelepu ponudu stvarčica za mališane pa odlučih da vam ukratko predstavim ponudu sajta Sammydress.
Više od godinu dana kupujem sa kineskih sajtova garderobu i obuću, često to podelim sa vama na stranici i ne mogu da se požalim  da nešto nije kvalitetno stiglo; jedino što kada su veće cifre u pitanju carina uplete svoje prste, ali kada naručujete pojedinačno sigurno nećete imati taj problem. 
Na ovom sajtu možete pogledati raznoliku i zaista inspirativnu ponudu, već od 600 dinara možete kupiti torbu, majice, pantalone kao i prelepe stvari za uređenje doma. Svega imaju, no da se vratimo temi.

Danas vam predstavljam ponudu za devojčice i tri predmeta koja su se meni izdvojila, gledala sam da to budu stvari za hladnije, predstojeće vreme ali ovoj prelepoj roze haljinici nisam mogla da odolim. Kada se radi o cenama mislim da su slične našim, ali ipak vi to znate bolje. Ovo je jedan od retkih sajtova koji se istakao po prelepoj ponudi odeće za dečicu i želela sam to da podelim sa vama.

Ispod naredne slike, klikom na linkove možete pogledati veličine i cene ovih komada. Naravno, tu možete pogledati i preostalu ponudu garderobe, obuće ili onoga što vas zanima. Nadam se da sam predstavila bar nešto po vašem ukusu, ukoliko nisam izvinite, ukusi se razlikuju. :)

  1. Hooded Pocket Girls Parka Coat - Purple ,
  2. Multi Layer Sequined Solid Color Mullet Dress - Rose,
  3. Girls Hooded Rabbit Faux Fur Vest - Pink.

Ponudu sajta i više predmeta možete videti ovde: Sammydress.
Kod za popust pri kupovini: SammydressChen

Da li bi voleli više ovakkvih postova? Šta vam se najviše dopalo?

2 коментара: