недеља, 9. јул 2017.

Beautiful Sandals For The Summer - Online Shopping


Pozdrav lepe moje, nadam se da ste dobro i da uživate u nekom hladu jer je na polju mnogo vruće. Pre dva dana mi je stigla jedna prelepa porudžbna sa sajta New Chic, i ja želim što pre da vam pokažem o čemu se radi jer možda neka od vas odluči da kupi baš to.
Danas ću vam pisati o sandalama sa ovog sajta a u narednom postu možete videti prelepu elegantnu torbicu koja je zaista vredna pažnje.
Paket je stigao u dva dela kako ne bih imala dodatnih troškova carine i ako me pitate koji deo paketa je lepši, zaista ne bih mogla da se odlučim jer su oba predmeta više nego pelepa, da se ipak vratimo na temu posta. Sandale su stigle veoma lepo upakovane a ono što je zanimljivo, koštaju svega 11,05$, dakle  oko 900 dinara. Prelepe su, jako su udobne što je meni najbitnije i mogu se kombinovati uz dosta toga. Sama boja sandala je prelepa i prava za leto, a broj obuće je indetičan našim brojevima. Ja nosim 37, i one ovako izgledaju:





Nadam se da vam se dopadaju, ukoliko se odlučite da ih kupite možete ih pogledati ovde:  Bead Strappy T Strap Zipper Peep Toe Flat Wedge Heel Sandals.
Obratite pažnju na dostavu koja nije besplatna, dodatno se naplaćuje ali svakako prilikom poručivanja možete videti ceo iznos sa dostavom. 
Celokupnu ponudu sajta možete pogledati ovde: New Chic.

Da li vam se dopadaju, da li ste poručivale sa ovog sajta?




10 коментара: