уторак, 6. август 2019.

Catrice Cosmetic Kaviar Gauche Limited Edition Kolekcija Šminke - Recenzija

U saradnji sa poznatim modnim dizajnerima, inspirisani najlepšim bajkovitim venčanicama, Catrice cosmetics kompanija kreirala je novu kolekciju dekorativne kozmetike ,,Kaviar Gauche". Malo je reći da je ova kolekcija šminke više nego inspirativna i da su se pobrinuli da svaki detalj bude savršen i poseban. Danas vam prenosim utiske o proizvodima koje sam koristila ovih dana, a nadam se da ću stići da ugrabim još neki komad šminke iz ove limitirane linije šminke, koju odavno možete nabaviti u svim DM- marketima. 
Od Catrice cosmetics kompanije dobila sam par prelepih, dekorativnih proizvoda o kojima vam danas pišem.
Prelepi Catrice sjaj za usne je definitivno proizvod koji treba da ima svaka dama koja voli efekat punih usana. Samo pakovanje proizvoda je prelepo, dobijamo 24 ml proizvoda koji se sporo troši. Ima blag, prijatan miris koji se ne zadržava dugo nakon nanošenja. Par trenutaka po nanošenju sjaja, usne počinju da bride i vrlo malo peckaju. Nakon čega usne dobijaju na volumenu i zaista se postiže efekat punih usana. Ne volim da koristim sjajeve za usne ali ovaj je izuzetak. Obožavam ga jer nije napadan, pa mogu da ga koristim svakodnevno. 
Ruževe za usne obožavam i gotovo da ih svakodnevno koristim, zbog toga sam se ovim divnim Catrice mini ruževima jako obradovala. Mnogo mi se dopada što su izabrali da to budu matt, kremasti ruževi jer takve najviše volim da koristim. Veoma su lagani, ne isušuju usne, stoje na usnama i do 10h nakon nanošenja a nakon konzumiranja hrane potrebno je malo popraviti ih. Odlični su za putovanja jer ne zauzimaju mnogo mesta u neseseru a ni u dzepu. Svidja mi se sto u svaki dzep mogu bez problema da stanu kao i njihova posebna ambalaža u boji zlata koja zaista izgleda moćno i luksuzno. Nijanse su birane s' posebnom pažnjom, mogu se koristiti kako za posebne prilike tako i za odlazak na posao. 
Pored ruževa i sjaja u paketu se našla i prelepa Catrice duo paleta u kojoj se nalaze rumenilo i hajlajter. Znate svi da rumenila ne volim i ne koristim, međutim ovo je izuzetak. Veoma je blago, na licu izgleda prirodno i sjajno se stapa sa kožom. 
Hajlajter ima u sebi sitne šljokice koje ga čine još lepšim i savršeno ulepša naš makeup. Veoma lako se nanosi, kako četkicom tako i jagodicama prstiju. Nanosim ga na čelo, nausnice, unutrašnje uglove oka kao i na obraze. Možete ga koristiti i kao zamenu za senku za oči. Ukoliko imate tamniji ten na vama će izgledati još lepše. 
Da li vam se dopadaju ovi noviteti koje je Catrice pripremio za vas?
Mene je ova kolekcija oduševila i ostavila bez daha. Planiram da posetim DM- market ovih dana i nabavim još neki proizvod iz ove čarobne kolekcije. 😍

Нема коментара:

Постави коментар