петак, 14. октобар 2016.

Hedera Vita - Noćna Krema Protiv Bora

Kako smo negu lica u poslednje vreme zapostavila, red je da sada malo pažnje posvetimo i njoj. Nega lica je jako bitna, jer uzalud nam i najskuplja šminka ukoliko nam je lice ispunjeno borama ili nečistoćama i bubuljicama. Pre izvesnog vremena, na testiranje sam dobila jednu antiage noćnu kremu koja je pokupila sve moje simpatije.
Radi se o Hedera Vita noćnoj kremi protiv bora.

Krema nam dolazi u beloj, plastičnoj ambalaži, kada odvrnemo poklopac iste možemo videti zaštitnu foliju koju skidamo pri korišćenju kreme a kasnije ponovo vratimo, što je jedan veliki plus. Ne sadrži parabene ni mineralna ulja i nije testirana na životinjama. Noćna krema je obogaćena aktivnim principima koji snažno utiču na smanjenje postojećih i sprečavaju nastanak novih bora. Hijaluronska kiselina koja se nalazi u njenom sastavu deluje tako što svojom strukturom privlači vodu i na taj način koži vraća jedrinu i tonus. Koristi se tako što svako veče kremu nanesete na lice, vrat i dekolte u tankom sloju i preporučuje se za suvu i mešovitu kožu.

Sama tekstura kreme je jako nežna i lagana, krema je namenjena kako bi otklonila postojeće bore i sprečila nastanak novih. Ima veoma blag, prijatan miris koji podseća na dečije kreme. 

Kako imam jako izražene podočnjake i bore ispod očiju (jer ne unosim dovoljno tečnosti), kremu sam počela da korisrim istog dana kada sam je dobila. U prvih nekoliko dana rezultati nisu bili tako vidljivi, ali nakon nekoliko dana redovnog korišćenja lice mi se znatno prolepšalo, isčistilo i bore su se znatno smanjile, na moju veliku radost. Kada nanesete kremu na lice, kroz par minuta pomislićete da je nemate jer kada gledate neće biti onog sjaja da se sija, ali ako dodirnete lice primetićete da je jako nežno poput svile, meko i glatko. Predivan osećaj koji treba da doživite. Svako veče, nakon što losinom očistim lice, kremu redovno stavljam i moje lice znatlo lepše izgleda a bore skoro da se ne vide.
Ovu kremu bih rado svima preporučila jer se meni zaista dopada njeno dejstvo na mom licu. Ono što je jako dobro kod Hedera Vita kozmetike jeste što je potpuno prirodna kozmetika i odličan odnos cene i kvaliteta.

Cena ove kreme je 600, 00 RSD ili 5 e i dobijate 100 ml proizvoda.
Hedera Vita kozmetiku kao i ovu kremu možete kupiti u DM-drogerijama, svim bolje snabdevenim apotekama kao i u njihovoj online prodavnici --->>OVDE.

1 коментар:

  1. Nije baš nauka reći da je bolje sprečiti nego lečiti. Pogotovo za dame u srednjim godinama, ne treba čekati da se lice nabora i da se onda pada u očaj i traže ad hock rešenja. Tada je već jako kasno i oporavak kože ide sporije.

    Kako usporiti nastanak bora?
    Svaka dama u finim godinama zna šta su prve bore, ili smejalice koje se javljaju prvo oko očiju i usana.

    Ukoliko vam bore smetaju, u akciju! Kako se boriti protiv bora:
    ODMOR - dok spavate, organizam luči više hormona, pa će i koža biti elastičnija i odmornija
    VITAMINI - vitamini A i E primenjeni direktno na naboranu kožu, pomažu obnavljanju kože, stimulišu proizvodnju kolagena
    ISHRANA - potrebno je da ishrana bude bogata Omega - 3 masnim kiselinama. U jelovnik bi trebalo uvrstiti što više ribe, sirovog voća i povrća.
    VEŽBANJE - da, i mišićima lica je potrebna vežba kako bi ostali zategnuti i čvrsti: širom otvorite oči i zategnite lice, a zatim pomerajte oči levo - desno 10 sekundi i nakon toga opustite lice. Ovu vežbu ponavljajte svakog dana 3 - 5 puta.

    I na kraju kreme protiv bora. Prirodne kreme su logičan izbor i mnogim damama odgovaraju. Posle više promenjenih krema se nadje baš ona prava koja prija i koja smanjuje bore. Krema Sting of beauty je naša, domaća krema izrađena od potpuno prirodnih sastojaka. Aktivna komponenta ove kreme je pčelinji otrov, koji je danas skoro neizbežno sredstvo u lečenju bora.
    Svaka dama treba da izabere svoju kremu na koju nije alergična, koja joj prija i koja naravno daje rezultate.
    I da. Da prenese svoje iskustvo!

    ОдговориИзбриши