четвртак, 18. мај 2017.

Beautiful Shoes For Summer - New Chic


Pre par dana na moju adresu je stigao još jedan paket, ovaj put sa sajta New Chic. Poručila sam patike, o kojima danas pišem i jedne prave letnje sandale koje se mogu kombinovati uz set nakita iz istog paketa. 
Ravna i pre svega udobna obuća, potrebna je svima nama. Pogotovo za vreme leta, jer tada se trudimo da iskoristimo svaki lep trenutak van kuće i mnogo šetamo. Kako bi uživale u lepom vremenu, obuća bez potpetice nam je više nego neophodna. Ovaj put sam izabrala veoma lepe, bele patike koje su ukrašene izvezenom crvenom ružom. Stigle su mi nakon dvadeset dana od poručivanja i moram vam reći da je ovo najpovoljniji sajt kada se radi o kupovini obuće, ali dostava se dodatno naplaćuje. 

Patike su stigle veoma lepo upakovane,  uživo su mnogo lepše nego što ih možete videti na sajtu. Možete ih nositi gotovo uz sve, a meni se dopadaju jer ne njih mogu nositi čak i letnje haljinice. Veličina patika je 37, i potpuno odgovara našoj veličini. Da sam uživo birala, lepše ne bi mogle biti. Ovakve patike su jako popularne ovog leta i drago mi je da ću i ja imati jedne.



Jako sam zadovoljna ovom kupovinom, mislim da je jedna od najlepših do sada i ako me pitate da li bih vama preporučila ova sat, odgovor je DA! 

Na New Chic sajtu možete kupiti sve što je potrebno vašoj porodici, jer imaju garderobu i obuću za odrasle i za decu. Od nakita, pribora za šminkanje, prelepih tašni pa do predmeta za uređenje doma, izbor je na vama. 

Patike na sajtu možete pogledati ovde: Red Flower Lace Up Casual Flat Trainers For Women.
Celokupnu ponudu sajta možete pogledati ovde: New Chic.

Da li vam se dopadaju patike, da li ste kupovale sa ovog sajta?

11 коментара:

  1. Baš su lijepe... Ali i jeftine pravo, iznenadila sam se cijenom :)

    ОдговориИзбриши
  2. Super su, ovaj print je bas moderan. Pratim te :)
    limitededitionlady.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман22. 5. 2017. 04:09:00

    Uuu, što su lepe. I povoljne baš. Ni crne nisu loše.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман26. 5. 2017. 14:06:00

    So romantic these shoes! :)
    Would you like to follow each other?
    🌸🌸🌸 That's Amore Blog 🌸🌸🌸

    ОдговориИзбриши
  5. I really like you :)
    Happy weekend!

    Can you follow me? I follow you :)
    If you comment my post, I will comment your five posts! :)

    http://www.sandrakopko.com/2017/04/tete-tete.html

    ОдговориИзбриши
  6. Draga Svetlana ,da li je narucivanje sa ovog sajta sigurno i kolika je postarina za recimo ove lepe patike sa ruzom??hvala ti unapred na odgovoru...:)da i kolko treba da stigne narudzbina...thanks

    ОдговориИзбриши