четвртак, 29. новембар 2018.

JEDNA PRAVA - MAYBELLINE COLOSSAL BIG SHOT MASKARA


Pozdrav dame, kako često volim da kupujem kozmetiku a da se prethodno ne informišem o njoj, ovaj put sam izabrala par beauty proizvoda a  jedan od njih je i Maybelline Colossal Big Shot maskara. Danas vam prenosim svoje utiske o njoj a u nastavku posta pogledajte da li je to bila dobra odluka.


Prvo što me privuklo kod ove maskare jeste njena prelepa ambalaža, izgleda veoma luksuzno i obećava mnogo.
Kad smo već kod nje, ambalaža maskare je zlatno žute boje sa ljubičastim detaljima i u njoj dobijamo 9,5 ml proizvoda.
Drška četkice je sama po sebi zanimljiva jer nam dolazi sa oblinama dok je oblik četkice klasičan sa veoma dosta iglica koje ne grupišu trepavice nego ih sjajno raščešljavaju.
Dužina četkice nije ni preduga ni premala, taman onakva kakva treba da bude. Zahvaljujući ovakvoj četkici možemo lako a precizno da dostignemo željeni efekat i da nam trepavice dostignu efekat veštačkih.

Ukoliko ste često u žurbi i nemate dovoljno vremena da se lagano i opušteno šminkate, već koristite samo osnovne kozmetičke proizvode poput pudera, maskare i ruža, onda je ova maskara idealna za vas. Za veoma kratko vreme resicete problem i imati prelepo definisane trepavice i to samo iz jednog nanetog sloja, ukoliko želite možete je i nadograditi ali mislim da za to zaista nema potrebe. 

Ne volim maskare koje kupim i prilikom prvog nanošenja zažalim zbog toga, jer su suve i nemaju nikakvog efekta. Ovo nije takva maskara i presrećna sam zbog toga. Ne lepi trepavice, ne grupiše ih i ne stvara mrlje prilikom nanošenja. Bez problema je možete staviti i na donji deo kapka a da ne pokvarite makeup. 
Nije mi izazvala nikakve iritacije i oftamološki je testirana.

Drago mi je da je potraga za savršenom maskarom završena i da sam konačno pronašla onu pravu.
Cena proizvoda je 620,00 RSD i možete je nabaviti u svim Lilly  i DM objektima kao i u bolje snabdevenim parfimerijama.

Da li ste je probale i kakvi su vaši utisci?

Нема коментара:

Постави коментар