уторак, 16. фебруар 2021.

Moj Šminkeraj: Essence Brow Powder paleta

Drage moje dame, pre par dana u DM- deogerije videh slučajno na polici, ovu Essence paletu senki za obrve i kako mi je izgledala zanimljivo i praktično poželeh da je kupim, ujedno i vama da prenesem svoje utiske o njoj.

Proizvođač nam kaže:
,,Ovaj kompletan set idealan je za oblikovanje obrva.   Sadrži dve senke za obrve, aplikator i tri mustre za savršen oblik, u tren oka."
Pri prvom susretu sa paletom, pomislih da je od čvrste plastike, kako je mala tako je zgodna i za putovanja i za posao kada ne stignemo da se našminkamo kući, pa i kod kuće za korišćenje.
Međutim, od čvrste plastike jeste ali samo spoljna ambalaža. Kada je otvorimo, senka za obrve se vadi iz tog čvrstog pakovanja a unutrašnja ambalaža je od malo tvrđeg najlona, što me moram priznati jako razočaralo. Četkica je mala, oblik četkice je sasvim u redu, ali kako je drška četkice veoma tanka malo je nezgodna za korišćenje. Pa vam preporučujem da ipak koristite vašu četkicu.

Sada koja reč o samom proizvodu.
Senka za obrve ima dve nijanse, prva je svetlije braon boje dok je druga svetlo crne boje. Pigmentacija je odlična, lepo izgleda na obrvama čak i skroz prirodno. Minimalno se trusi kada zahvatamo boju četkicom, ali dok je nanosimo ne.
Nijansa ove palete je 02 Dark & Deep Mix &Match i sasvim odgovara kako devojkama koje imaju  svetlo braon obrve tako i devojkama koje imaju crne obrve. Sadrži 2,3g proizvoda i rok upotrebe je dvanaest meseci od otvaranja.
Cena prozvoda oko 300,00 RSD ili 2,5 e.
Odličan i pristupačan proizvod za sve nas, samo zameram na loše osmišljenoj ambalaži proizvoda.


Šta koristite za farbanje obrva i da li ste koristile ovu paletu?

Post nije sponzorisan.

1 коментар: