уторак, 11. април 2017.

Aktuelni Trendovi Šminkanja 2017-te Godine

Nema dileme da je karmin svima nama omiljeni deo šminke i najmoćnije žensko oružje. Statistika kaže da svaka žena tokom života ima u proseku pet karmina a u svojoj torbi uvek nosi dva. Meni je to danas ipak mali broj jer su ruževi uvek bili i biće omiljeni deo šminkanja i prečica do samopouzdanja. 
Od prvog nastanka ruža i prvih kozmetičkih proizvoda, trendovi šminkanja su se vremenom menjali  smenjivali. Danas ima mnogo tehnika šminkanja gde umetnici izražavaju svoj talenat i znanje kroz šminkanje. Dovoljno je da jedna poznata zvezda iznese neki stari ili novi modni trend šminkanja da bi svi mi poludeli za tim, loša strana toga je što svima nama uglavnom nikada ta šminka ne stoji kao njoj, a ono što je dobro jeste da tu kozmetiku možemo kupiti u bilo kom trenutku i nositi određeni modni trend na sebi. 

Svaka žena je posebna pa se tako i naši ukusi po pitanju šminkanja i ruževa veoma razlikuju, samim tim se razlikuju i nijanse ruževa na nama jer ni jedna nijansa na svima ne izgleda isto. Na nekome lepše izgledaju tamniji tonovi karmina dok nekome lepše stoje nude nijanse ruževa sa metalik, matte silk, sedef ili sparkling efektima i to ne zavisi od načina na koji nanosimo ruž nego od boje i tona kože, boje očiju, boja kose, naravno odevne kombinacije, godišnjeg doba i modnog trenda koji je trenutno aktuelan.

Ono što važi za sve ruževe jeste da se ne mogu koristiti u svakoj prilici, s' crvenim ružom izgledaćete neverovatno dobro i otmeno samo ukoliko ga uskladite sa svojom odećom, inače će delovati jako jeftino. 

Kada su trendovi šminkanja za 2017-tu godinu u pitanju, ove godine su jako popularne naglašene i istaknute usne jarkih i tamnih tonova. Sav fokust treba staviti na usne kako bi bile u centru pažnje a ostatak šminke svesti na minimum. Prirodan izgled sa naglašenim usnama i nede našminkane oči postale su pravi modni trend.
,, Pošto već pričamo o jarkim i tamnim ruževima danas ću vam predložiti ruževe kozmetike Martinović koje ću ja koristiti ovog proleća i leta. 
Prednost kozmetike Martinović je  to što je domaći brend i razlog više pri kupovini kozmetike, da se odlučimo baš za njih. Kozmetika Martinović traje na našem tržištu već 31 godinu a iza nje stoji uspešna gospođa Slobodanka Martinović, koja je svojim radom, trudom, znanjem i ljubavlju prema kozmetici stvorila ovaj brend. Njihova kozmetika je jako povoljna, kvalitetna i pristupačna svima.  Zaštitni znak ovog brenda je ,, Martinia", što je i oznaka na pakovanjima njihovih proizvoda.
U nekom od narednih postova možete videti moje detaljne utiske o ovim ruževima, kao i kako izgledaju na mom licu, a do tada ću vam pokazati kako izgledaju svočevi ruževa na ruci.

Da li ste Koristili Martinović kozmetiku, šta bi izdvojili od ovog brenda?

6 коментара:

  1. Amazing shades ... Lovely swatches
    P.S. would you like to follw each others blog via GFC, Google+ & Bloglovin
    Have a nice day

    bloglovin
    Glamorous without the Guilt

    ОдговориИзбриши
  2. Obozavam ovakve postove :) nikad nisam probala njihove ruzeve :/ drago mi je sto kod nas postoje tako kvalitetni proizvodi <3

    ОдговориИзбриши
  3. Beautiful lipsticks. As someone who doesn't leave the house without a lipstick on, I can't wait for the detailed post.

    www.fashionradi.com

    ОдговориИзбриши
  4. Videla sam neke senke martinovic, koje su me oborile sa nogu! Mislim da ni ruzevi ne zaostaju. Odlican post !

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala njihove ruzeve, ali si me zainteresovala postom, divan je zaista <3

    https://aandymm.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Kada sam ugledala ovaj tamni ruž pomislila sam "Wow, evo ga crni" kad ono nude :D. Obožavam tamne ruževe da je malo za reći. Divan post, draga, iako prvi put čuje za ovu marku :)

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши