субота, 10. јун 2017.

Ingrid Cosmetics - Eylliner Carbon Black

Mnoge devojke odustaju od pronalaženja pravog ajlajnera iz više razloga, najčešće razlozi za to su predebela četkica, ne dopada im se intezitet ajlajnera, iritira im oči, lako se razmaže ili pak nije matte. Ali, kod jednog ćemo se složiti svi da je za svaki malo jači makeup look ajlajner neizbežan. 

Ajlajner je jedan od osnovnih beauty proizvoda koji koristimo u svakodnevnom životu, on čini da naše oči imaju dramatičan izgled i da budu definisane. Postoji pet vrste ajlajnera trenutno, to su olovke na bazi praha, olovke na bazi voska, gel ajlajneri, čvrsti i tečni. Oni imaju svoje specifičnosti i oči izgledaju lepše sa svakim potezom. Danas govorimo o ajlajneru kog ja koristim najčešće u zadnje vreme, a to je ajlajner poljskog brenda Ingrid.
Tečni ajlajner INGRID poseduje tanku, oštru i izuzetno preciznu četkicu sa kojom savršeno možete izvući liniju iznad gonjih i ispod donjih trepavica. Ako bi me pitali koliko sam ajlajnera do sada probala ne bih znala da vam kažem jer ih koristim punih devet godina, međutim, četkica ovog ajlajnera je zaista najtanja od svih ajlajnera koje sam do sada koristila. Naziv ovog ajlajnera govori da je dosta intezivne boje što zaista i jeste, pa ćete u jednom potezu dobiti punu i intezivnu liniju.

Činjenica da je četkica ajlajnera dosta tanka upućuje nas i da je vrlo precizna. Zbog toga je odličan i za one koji su početnici u šminkanju ili jednostavno nisu vešti u nanošenju ajlajnera. 

Boja je crna matte, kod ovog ajlajnera mi se najviše dopada što se jako brzo suši pa mogu gotovo odmah nastaviti sa šminkanjem ili nanošenjem maskare. Ima jako dobru formulu pa je dugotrajnost ovog proizvoda na očima na zavidnom nivou, kako ste ga stavile tako će izgledati na očima sve dok ne odlučite da ga skinete. Meni je stajao čak 18h a da nije mrdnuo sa očiju. Međutim, ukoliko dođe u dodir sa očima ili se malo razmaže ukoliko imate osetljive oči, onda zna malo da pecka. 

Možete ga skidati micelarnom vodom ili losionom, ali budite pažljive da vam se mnogo ne razmaže. Jer kao i svaki ajlajner zna da napravi mrlje oko očiju prilikom uklanjanja šminke.

Jako sam zadovoljna ovim ajlajnerom, pruža sve ono što se očekuje od njega i mislim da je veoma lak za korišćenje i nanošenje. Ukoliko tragate za ovakvim proizvodom imate moje preporuke, odličan sklad cene i kvaliteta. 
Ajlajner nam dolazi u ambalaži od 3,5 ml zapremine i cena ovog proizvoda je 355, 00 dinara. Možete ga nabaviti na sajtu Kozmetika&Parfemi.RS kao i bolje snabdevenim parfimerijama. 

9 коментара:

  1. Ovo je definitivno ajlajner za mene :) Imam spustene kapke, a ajlajner ne umem da nanosim, pa delujem kao panda kad ga imam :D Ali ova cetkica je toliko tanka da koliko god ne znam uspecu nesto da uradim :D
    Divna recenzija ♥

    janalukic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Obozavam ovajkve ajlajnere jer mogu bas lako da se nanesu. Svidja mi se sto je bas crn, nije siv kao mnogi drugi. <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши
  3. Wow, beautiful review!
    Have a nice day!
    www.recklessdiary.ru

    ОдговориИзбриши
  4. Oh very great eyeliner sweetheart
    xx

    www.sakuranko.com

    ОдговориИзбриши
  5. Iako sam jako uporna sa ajlajnerima, moram priznati da si me rastužila :/. Ovo bi trebalo da bude savršena četkica za moje spuštane kapke :/ no ova kozmetička marka nije dostupna na našem tržištu :(.
    Sve u svemu post je predivan i jako lijepo si ga predstavila, ali ova četkica... eh!

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши