понедељак, 5. јун 2017.

Makeup Brush Set tools Make-up Toiletry Kit Wool Make Up Brush Set


Kao što možete videti, pripremila sam vam za danas još jedan post o online kupovini. Zbog previše obaveza ne stižem da vam pišem svakodnovno, ali ću se potruditi da to ovako nadoknadim. Prvi put sam poručivala sa sajta Enjoyours a moje utiske možete videti u nastavku teksta. 
Prvi deo moje porudžbine obuhvata četkice za šminkanje koje ću vam pokazati danas, dok ćete o prelepim naočarama za sunce čitati sutra. Porudžbina je stigla dvadeset dana od poručivanja, sve je jako dobro upakovano kako se nešto ne bi slomilo a dostava sa ovog sajta se dodatno naplaćuje. Ono što moram da istaknem i da vam kažem jeste da su im cene više nego povoljne tako da se i uz tu dostavu isplati poručivati sa ovog sajta. Četkice izgledaju ovako:

Set se sastoji od dvadeset komada četkica, od kojih su tri duple četkce, jedna je za rasčešljavanje obrva i ostale za nanošenje senke i za lice. Veoma su čvrste dok je dlaka sintetička. Nije posebno meka pa nije ni naročito funkcionalna. Nakon pranja četkica nije  mi otpala ni jedna dlaka što je veoma dobro i nadam se da neće ni ubuduće. Dopadaju mi se jer imam razne oblike četkica koje do sada nisam imala pa ih sada još uvek isprobavam. 

Cena četkica je sasvim simbolična, na sajtu ih možete kupiti za svega 5,69$ što je nekih 400 dinara. Ukoliko ne volite crnu boju, možete ih kupiti u čak sedam različitih boja drške. 

Celokupnu ponudu sajta možete pogledati ovdeEnjoyours.

7 коментара:

  1. Predivan set, cena je stvarno minimalna za 20 cetkica,iako nisu previse kvalitetne, mislim da ces ih lepo iskoristiti. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Pošto rijetko koristim četkice, moja kolekcija je prilično siromašna, ali želim to promijeniti a ove izgledaju prilično dobra, tako da ću ih sigurno naručiti, vrijedi isprobati xo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Predivna recenzija. I ja sam ovih dana zaluđena četkicama tako da sam u potrazi za nečim dobrim :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  4. Jako mi se dopadaju, verovatno ću ih kupiti.

    ОдговориИзбриши