понедељак, 19. јун 2017.

New Chic Wish List #2

Zdravo drage moje, danas vam predstavljam drugu listu želja sa sajta New Chic, kako sam ranije sarađivala sa ovim sajtom za njih mogu da kažem da ih slobodno svima preporučujem jer sam jako zadovoljna kvalitetom predmeta sa ovog sajta. 
U današnjem postu vam predstavljam malo drugačije predmete od onih na koje ste navikle da vidite kod mene, radi se o aksesoarima koji nama ženama izazivaju osmeh na licu i čine nas lepim i doteranim. Ispod slika možete kliknuti na linkove i saznati više o njima. 
Elegantna torbica ukrašenja ovim sitnim kamenčićima može biti idealna za skoro sve otmene i svečane kombinacije odevanja. Možete je pogledati ovde: Ladies Stylish Evening Satin Bridal Diamante Clutch Bag Shoulder Bag Crossbody Bag.
 Ova divna šolja, za sve nas koje volimo da uživamo u ispijanju čaja ili kafe a koji smo ujedno i romantici po prirodi, svima nama bi ulepšala dan. Možete je pogledati ovde:  Nordic Minimalist Style Mug Creative Cups Ceramic Milk Tea Coffee Cups Love Cup Drinkware.
Mnogo puta sam gledala razne tutoriale gde je završni korak sređivanja noktiju ovaj prelepi štras. Ali, kako nisam znala gde ima da se kupi uvek bih se rastužila jer neću imati nokte kakve želim. Na svu sreću, sada zna da ga ima na ovom sajtu i jedva čekam da mi stigne. Možete ga pogledati ovde:  DANCINGNAIL Holographic Nail Powder Holo Glitters Pigment Laser Effect Rainbow Decoration.

Nadam se da vam se dopada moj izbor, šta je na vas ostavilo poseban utisak?
Ponudu ovog sajta možete pogledati ovde: New Chic.



4 коментара:

  1. Анониман19. 6. 2017. 09:20:00

    Predivan post, draga. Sviđa mi se wishlista. New Chic je izuzetno predivan sajt.

    Misli jednog blogera - Collab sa Mihajlom | laAdda

    ОдговориИзбриши
  2. Torbiva je vrh. Znači, ljubav na prvi pogled :D. Izabrala si divne stvari, a ove šoljice za romantike :D savršena stvar da se započne romantičan da, a drugima kako bude :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  3. Dobra lista želja. :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши