среда, 7. јун 2017.

Revlon Uniq One Maska & Revlon Uniq One Tretman Za Kosu

Svi dobro znamo da je recept za zdravu kosu pravilna nega i redovno šišanje krajeva. Ipak, gotovo svaka žena imala je neprijatnu situaciju kada je zbog oštećenosti dlake morala da skrati i više kose nego što je planirala, zbog toga danas pričamo o kozmetici koja će vam pomoći da ne dođe do toga.

Kada sam tražila informacije o ovim proizvodima naišla sam na jednu meni veoma zanimljivu informaciju, koju bih prvo podelila sa vama:
,,Revlon, prvi veliki Američki brend u kozmetici koji je lansirao "American Look" svetu. Osnovan je od strane Carlsa Revsona 1931 u Njujorku, koji se vodio jednom mišlju "u fabrici mi pravimo kozmetiku, u radnjama mi prodajemo nadu". Počeli su sa samo jednim jedinim proizvodom-karminom koji je imao i druge boje osim dotadašnje crvene! Od tada do danas već više od 83 godine Revlon kozmetika je zahvaljujući svojim duhom i željom za inovacijama jedna od pet vodećih kozmetičkih brendova u svetu!''

Pošto smo se upoznali sa ovim brendom, red je da vam predstavim proizvode koje koristim zadnja dva meseca kako bih oporavila svoju kosu i pružila joj dodatnu negu i hidrataciju. Radi se liniji kozmetike brenda Revlon, Revlon Uniq One all in one hair treatmentu i Revlon Uniq One maski o kojoj prvo pričamo.


Maska koja daje neverovatne rezultate, lako se ispira, obnavlja i hrani kosu. Čini kosu mekom i svilenkastom, sprečava lomljenje kose i ispucale krajeve. Njena ekskluzivna formula štiti kosu od sunca dajući kosi volumen i izuzetan izgled.


10 benefita koji će učiniti da potpuno zaboravite druge maske:

1. Dubinski obnavlja oštećene kose;
2. Intenzivno hrani kosu;
3. Jača kosu od korena do krajeva;
4. Daje neverovatan sjaj;
5. Svilenkasta i glatka kosa;
6. Anti-frizz efekat - lako raščešljavanje;
7. Izuzetna hidratacija;
8. Brza apsorpcija za samo 3 minuta;
9. Ne otežava kosu - daje kosi prirodni volumen;
10. Formula koja ne masti kosu.

Masku koristim zadnja dva meseca, kako se nisam ranije susrela sa Revlon kozmetiku za kosu ona je za mene bila pravo otkriće, kao i drugi proizvod o kom' pričamo u nastavku posta. U pakovanju dobijamo 300 ml roizvoda koji će nam sigurno potrajati duže vreme a tekstura maske je kremasta. Ima veoma lep i prijatan a ipak intezivan miris koji se na kosi zadržava i nakon pranja. Koristim je kao što piše na uputstvu, nakon šamponiranja nanesem masku od  sredine vlasi kakrajevima, (na koren kose je ne stavljam), sačekam tri minuta a zatim isperem. 

I ranije sam koristila maske za kosu ali ova je za sada moja omiljena, zahvaljujući Revlon Uniq One maski moja oštećena kosa se vatila u život. Farbanje kose može znatno da je ošteti, tako da sam se veoma mučila ne bih li je ponovo oporavila. 

Maska odlično hidrira kosu, nakon korišćenja iste kosa nije onako teška što se meni veoma dopada jer ako bih je svezala ili podigla šnalom tada bi me nakon kraćeg vremena zabolelo teme glave. Ono najbitnije što je važno pomenuti, kosa se mnogo lakše raščešljava. Imam veoma suvu a pravu kosu sa masnim temenom glave koja je sklona ogromnom mršenju, pa nakon pranja kose rasčešljavanje zna dugo da potraje, što sa ovom maskom nije slučaj. Oštećeni i procvetali krajevi se javljaju u znatno manjoj meri i uz redovno šišanje i korišćenje ovog proizvoda, kosa rasta brže, oporavlja se i bude veoma mekana i zdrava. 

Kosa  se mnogo lakše raščešljava i brže suši, maska oporavlja oštećene krajeve, kosa brže raste i lepša je i nežnija na dodir.
Što se tiče Revlon Uniq one tretmana, za mene je to proizvod koji bih volela da koristim do kraja života. Ovo je zapravo maska za kosu u spreju koja takođe može pozitivno da utiče na kosu i ima deset različitih efekata za kosu.  Ovaj tretman  je namenjen svim tipovima kose. 
 Karakteristike ovog proizvoda su:

1. Obnavlja suvu i oštećenu kosu, 
2. Pojačava sjaj kose i ima anti frizz dejstvo, 
3. Pruža termalnu zaštititu, 
4. Čini kosu svilenkastom i mekom, 
5. Štiti boju pomoću UVA & UVB filtera, 
6. Olakšava ispravljanje kose, 
7. Omogućava lakše raščešljavanje kose, 
8. Čini frizuru dugotrajnijom, 
9. Sprečava pucanje krajeva, 
10. Daje kosi veći volumen.
Ovo je idealan proizvod za dame koje su u žurbi i nemaju dovoljno vremena da čekaju da im odstoji maska na kosi ili koje ne vole da suše kosu, jer uz korišćenje ovog proizvoda kosa se znatno brže suši ili fenira a frizura ostaje onakva kako smo je isfenirali. Ova maska u spreju ima znatno jači miris od prethodnog proizvoda, miris je veoma lep i na kosi se zadržava nekoliko dana, odnosno do narednog pranja. Koristi se tako što se nakon pranja naprska na kosu, a zatim ne ispira. 

Preporučuje se da se sa udaljenosti od 20cm na kratku kosu naprska 6-8 puta, na srednju dužinu kose 7-12 puta i na dugu kosu 10-15 puta a zatim kosu raščešljati pa osušiti. 

Ovaj proizvod za razliku od standardnih maski za kosu, možete koristiti i na suvoj kosi. Koristi se tako što se na dlanove naprska proizvod a zatim lagano umasira od sredine ka krajevima kose. 

Mada izgleda kao malo pakovanje, ne troši se tako brzo. Uz korišćenje ovih proizvoda moja (farbana) kosa se znatno oporavila i dobila na dužini. Nemam više rascvetale i ispucale krajeve, prestala sam da se farbam već duže vreme i redovno je šišam. Zaista brinem o svojoj kosi i ukoliko su vam potrebni ovakvi proizvodi za oporavljanje suve, oštećene ili farbane kose, ili pak kako bi vašoj kosi pružili najbolju moguću negu - imate moje tople preporuke za ove proizvode.

Koliko su ovi proizvodi dobri govori i to da ih koriste naši najbolji frizeri, oni su ujedno i dobavljači ovih proizvoda, kod koijh Revlon kozmetiku za kosu možete i nabaviti, jer je nema u slobodnoj prodaji. 
Kao što rekoh, ovih proizvoda nema u slobodno prodaji pa pokušajte da ih nabavite kod svojih frizera ili putem naših online sajtova. Mada je ovo jako dobra kozmetika mislim da u našoj zemlji nije pristupačna svima, kada govorimo o ceni.

Cena Revlon Uniq One maske od 300 ml  iznosi 1, 899 dinara, dok je cena Revlon Uniq One tretmana u spreju od 150 ml takođe 1, 889 dinara. Ali, ukoliko ove proizvode kupite u paru možete ih dobiti po znatno nižoj ceni koja iznosi 2, 690 Dinara.

Da li koristite Revlon kozmetiku, kakvi su vaši utisci?

5 коментара:

  1. Obozavam Revlon kolekcije za kosu, probala sam nekoliko i sve su mi bile sasvim dobre, jedino zbog cene nisu u mojoj stalnoj postavci, ali su mi definitivno omiljene :) Odlican i detaljan post :) ♥

    Jana Lukic

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман8. 6. 2017. 04:11:00


    Odlican post!

    http://www.mihaailo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Godinama koristim Revlon a ovu liniju kozmetike sam nedavno probala, oduševljena sam istom i odlično si je opisala.

    ОдговориИзбриши