среда, 18. октобар 2017.

Beautiful Shopping On A Site Dresslily #1


Danas vam predstavljam paket koji sam poručila sa Dresslilly sajta, pre nešto više od mesec dana. Paket je stigao dobro zapakovan a u njemu se nalizla sada popularna jakna (parka), i dva seta četkica za šminkanje. U prvom postu vam pišem o jakni a u drugom o četkicama.
Today I am presenting a package that I ordered with Dresslilly site, a little more than a month. The package arrived well packaged and in it finds it is now popular jacket (park) and two sets of brushes for makeup. On the first post you write about in the second jacket of brushes.

Biću iskrena pa ću vam reći da sam neko ko ne voli ovakve jakne, poručila sam je jer sam videla da mi izgleda toplo i da bih je mogla nositi za neke svakodnevne potrebe.
Veličine je M, odgovara našoj veličini i zelene je boje. Ima kapuljaču koja se ne skida i unutra je postavljena krznom. Jako je topla  savršena je za neke baš hladne dane. Rukavi nisu postavljeni krznom ali su takođe topli. Sviđa mi se što ima i lastiš oko struka, pa može da se stegne uz telo i tako lepše izgleda. 
Cena je dosta povoljnija nego kod nas ali mislim da je i kvalitet bolji. 

I'll be honest, and I will say that I am someone who does not like this jacket, I ordered it because I saw it looks warm and that I could wear for some daily necessities. Sizes M, matches our size and green in color. It has a hood that is not removed and placed inside the fur. It's very warm perfect for some very cold days. The sleeves are not placed fur but also warm. Like it has a rubber band around the waist, but can be stretched to the body and looks so beautiful. The price is a lot cheaper than here but I think the quality is better.

Može se nositi kako uz neku sportsku odevnu kombinaciju tako i na cipele sa manjom štiklom. 
Jaknu možete videti ovde:  Graceful Long Sleeve Hooded Badge Embroidered Women's Padded Coat.

Can be carried out with a sports outfit and the shoes with a small heel. The jacket can be seen here: Graceful Long Sleeve Hooded Badge Embroidered Women's Padded Coat








Celokupnu ponudu sajta možete videti ovde: Dresslily.

Da li volite ovakve jakne i kako vam se dopada ova parka?


Entire site you can see here: Dresslily.

Do you love this jacket and how you like this stock?

3 коментара:

  1. Good pictures I have a jacket very similar to that one, have a good day

    https://elegant-e.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Kao što si i sama napisala, ova jakna postaje ogroman trend. Mada i vidim zašto, stvarno je divna i mislim da će ti biti odlična za zimske dane. Stvarno je zanimljiva i mnogo mi se sviđa boja ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog i Postavljajte pitanja za Q&A

    ОдговориИзбриши