четвртак, 6. октобар 2016.

Femisan A Kapi - Stop Bolnim Ciklusima

Bolne i teške menstruacije su najgori period u godini, bar meni. Zato što mi tada ne pomažu nikakvi lekovi protiv bolova, koje sam ponekad pila i duplo, ništa ne bi pomoglo dok me ne bi odvezli u hitnu. Tamo bih dobijala najjače infuzije u kombinaciji sa  inekcijama kako bi me ponovo vratili u život. Da, da, dobro te pročitali, simptomi koje u tom trenutku imam su nepodnošljivi. Budem jako, jako bleda, bol iz stomaka se proširi na celo telo, muka mi je, nekad mi se čak i povraća, zbog niskog pritiska koji mi se u tom trenutu snizi i bude 60 sa 40 izgubim snagu i smalaksam da nemam snage ni da sedim ne stolici akamoli da napravim jedan korak. Znam da ima mnogo žena i devojaka koje se muče isto kao ja i zato svoje iskustvo želim da podelim sa njima. 

Pre skoro dva meseca dobila sam Femisan A kapi u jednoj nagradnoj igri, dobila sam dve kutije ili dve bočice istih. Mada sam ranije čula da su mnogim devojkama pomogle da ostanu u drugom stanju i da se oslobode bola za vreme ciklusa, zbog njihove cene sam bila sumnjičava i nisam ih ranije koristila niti probala.

Primena:

Neredovan menstrualni ciklus početkom puberteta i u kasnijoj dobi, dismenoree (bolne menstruacije), akutna i hronična upala jajnika, akutna i hronična upala materice, treća i šesta grupa vaginalnog sekreta, benigne ciste na jajnicima, miomi, ciste na grudima nastale kao posledica hormonskog disbalansa, pred menstrualni sindrom-PMS.

Femisan A kapi se korite kod sledećih tegoba:
• ciste na jajnicima,
• miomi na materici,
• poremećaji menstrualnog ciklusa,
• bolne mentruacije,
• endometrioza,
• PCOS - sindrom policističnih jajnika,
• fibrocistične promene u dojkama,
• ženska neplodnost- sterilitet,
• ranice na grliću materice,

• PMS.

Dejstvo:

FEMISAN A je dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog lekovitog bilja, bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona. Služi za očuvanje zdravlja i funkcija reproduktivnih organa kod žena od perioda puberteta do menopauze. Normalizaciji hormonalnog statusa kad su u pitanju neredonvni ciklusi, potpuni izostanak ciklusa, cistični i policistični jajnici, doprinosi apiol koji stimuliše mikrocirkulaciju u oblasti jajnika i brži dotok lekovitih supstanci iz ekstrakta lekovitog bilja. Ovo dejstvo apiola uz Geranium robertcianum ima izuzetno dejstvo na funkcije jajnika, kao i na eliminaciju cista i povećanje plodnosti. Više biljaka u Femisanu A ima spazmolitičko dejstvo, što smanjuje grč materice i znatno olakšava bolne cikluse. Alchemila vulgaris je taninska biljka koja jača matericu i materične ligamente i sjajna jeprevencija nastanku cista i mioma. Femisan A smiruje upalne procese na jajnicima i materici snažnim dejstvom etarskih ulja, tanina i sumpornih heterozida koji se smatraju najjačim biljnim antisepticima.


Ono što je izuzetno važno da se zna je da su Femisan A potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija. Ove kapi uravnotežuju funkcije u organizmu. Ne sadrže hormone, niti konzervanse. Uz pravilnu upotrebu, mogu se neograničeno dugo koristiti.

Moje iskustvo:


Prošli mesec sam kasno počela da koristim kapi pa mi je ciklus bio propraćen manjim bolnim tegobama. Pre šest dana počela sam kapi da pijem onako kako je to propisano na njihovom uputstvu. Pila sam kapi tri puta dnevno, pre jela, rastopiti u 200 ml vode 20 Femisan A kapi i popiti odmah. Ukus je vrlo malo neugodan, mene podseća na neko alkoholno piće ali u nadi da ću biti bolje, nije mi bilo teško. Sinoć, pre nego što sam zaspala osetila sam vrlo blag pritisak u stomaku, dobro poznat osećaj koji najavljuje ciklus. Pošto znam koliko mi loše bude tog dana, plašila sam se kako ću danas podneti bolove. 
Međutim, jutros sam se probudila sa osmehom i mojoj sreći nije bilo kraja. Bolova uopšte nije bilo a ja sam se osećala dobro i raspoloženo kako dugo vremena nisam, i zato vam već danas prenosim svoje iskustvo jer sam se ja nakon dugo vremena oslobodila više nego teških i bolnih ciklusa. Kapi jesu malo skuplje pa neke devojke ne mogu da ih priušte, ali zdravlje ne pita za cenu. Svima  ih preporučujem jer sam se ja spasila ovim kapima, i koliko god da koštaju ne planiram da prestanem da ih koritim jer su meni mnogooo pomogle, pa nisam morala ni lek da popijem, akamoli da završim u hitnoj kao ranije. Dakle, ukoliko imate bolne menstruacije dovoljno je da kapi pijete pet dana pre početka ciklusa i za vreme ciklusa. U tom slučaju nije potrebno da ih pijete ceo mesec. Jedna kutija je dovoljna za 3-4 meseca korišćenja.

Način upotrebe: 
Jednu porciju (30 kapi / 0,75 g) rastvoriti u čaši vode i popiti dva do četiri puta dnevno pre jela. Preporučuje se korišćenje kapi u periodu od 2-8 meseci, sa dvonedeljnim pauzama nakon svaka 2 meseca.
Kod dismenorea (bolnih menstruacija) kapi piti 3-5 dana pred ciklus i za vreme ciklusa, 3 puta dnevno po 20 kapi.
Kapi se mogu koristiti i preventivno 1-2 puta dnevno po 20 kapi.

Neželjena dejstva:
Nisu poznata.

Cena ovih kapi je oko 880, 00 RSD ili 7 e i možete ih kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama kao i na njihovom online sajtu ovde.

4 коментара:

  1. Анониман6. 10. 2016. 07:17:00

    Ja ove kapi koristim vec malo jace od mesec dana...2-3 puta dnevno po 30 kapi..ciklus mi kao i obicno opet kasni...ali nastavljam da ih pijem do 2 meseca,pa pauza dve nedelje...ja posle mesec dana ne mogu da kazem svoje misljenje o njima-pritom nisam jos uvek dobila,a trebala sam...ne kazem da ne rade posao,niti da rade,neophodna je terapija vise meseci da bi se videlo da li deluju ili ne..iskreno volim da citam tvoje postove,ali mislim da je prerano donosenje zakljucka o nekom proizvodu posle samo 6 dana koriscenja-pritom je moguce da nemas bolove jer se tako desilo ovaj mesec...razumela bih da si ih koristila vise meseci i da si svaki put prosla bez bolova...moj dobronameran savet je da se pre pisanja neke recenzije proizvod ipak mora malo duze testirati...pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zdravo, hvala na komentaru, kapi sam koristila i pre mesec dana, imala sam bolove ai manje kao što sam i napisala. U mom slučaju je nemoguće da mi prvi dan prođe bez doktora, infuzija i inekcija, ma šta ja pila i koristila uvek bi mi bilo jako loše. A, sigurna sam da su mi kapi pomogle da danas budem dobro ne osetim nikakve tegobe. Meni su ciklusi uvek redovni ali jako bolni, probaj da ih koristiš malo duže, jer u tvom slučaju je malo teže jer ti kasni. Hvala što pratiš moj blog. :)

      Избриши
  2. S obzirom da imam bas bolne mestruacije i da mi tada nije ni do cega, moracu da kupim kapi i da pijem :) hvala sto si podelila ovo sa nama :D :*

    ОдговориИзбриши