понедељак, 27. март 2017.

Bell-Hypoallergenic Tečni Ruž Za Usne & Contouring Stik Za Lice


Kako ste nedavno moglee videti i na mojoj facebook stranici i na instagram profilu, najavila sam  da ću pisati o ,,Bell" kozmetici i mnogo vas me pitalo gde se može kupiti i kakva je. Odgovore na ta pitanja saznaćete danas.
Moya Drogerija nalazi se u Čačku, na adresi Bulevar Oslobodilaca 10/1.
Moya Drogerija je društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge koje je osnovano 2005. godine. Pretežna delatnost preduzeća je trgovina na veliko kozmetičkim i parfimerijskim proizvodima. Moya drogerija uvoznik je Bell, Impala, Ruby Rose, Isabella DuPont dekorativne kozmetike, Bi-Es parfema, Lady Style farbi za kosu kao i krema za negu koze lica i tela Uroda Kwiaty, Melisa, Active90, Lift Extreme, Oil Repaire, Elixir Oil.
U njihovoj paleti ponude se nalaze i renomirani brendovi dekorativne kozmetike, preparative i kozmetickih proizvoda.

Dobila sam dva Bell-hypoalelrgenic proizvoda a ono što sam ja prvo probala je Hypoallergenic Tečni ruž za usne. Proizvođač o njemu kaže: ,, Kombinacija intezivnog sjaja i ruža za usne. Optički povećava usne. Usne postaju glatke bez osećaja lepljivosti i bez prekomernog isušivanja." Svi proizvodi su dermatološki testirani i ne sadrže parabene. - više o njma možete pogledati ovde.
Sama boja ruža mi se jako dopada, za dnevne potrebe šminkanja volim neke neutralne nijanse ruževa a ova je baš takva. Dolazi nam elegantnoj, stalenoj ambalaži sa crnim poklopcem. Proizvod je bio u providnoj foliji što je super jer tako znamo da ga niko pre nas nije koristio. Pakovanje je malo pa ga možemo staviti čak i u džep i nositi svuda sa sobom i u njemu dobijamo 7 ml proizvoda. Dopada mi se jer usnama daje blagi efekat punijih usana, hidrira usne i e lepi ih.
Kao što rekoh, ovo je kombinacija sjaja i ruža. Po meni je više sjaj, beby roze boje koji će na vašim usnama stajati satima, usne će izgledati negovano i sveže. Posle konzumiranja hrane i pića spremite se da ga nanesete ponovo. Veoma lepo izgleda na usnama i ja bih ga koristila uz naglašene oči jer mi tada ima najlepši efekat. Oni koji vole nude tonove,  kremaste ruževe ili sjajeve ili ne vole suve usne i matte ruževe, ovo je sjaj baš za vas jer je lagan na usnama poput labela.

Drugi, proizvod koji sam dobila  je Hypoallergenic Contour stick – stik u olovci za konture lica.  
,,Dugotrajni bronzer u olovci, savršen za oblikovanje crta lica. Nanosi se jednostavno i razmazuje se precizno. Daje koži lica zdrav i sunčan izgled."-kaže nam izvor. Proizvod je jako  kremast i pigmentovan i veoma lako se blenda, pa na taj način vrlo brzo dobijamo željene konture lica koje izgledaju lepo i pre svega prirodno. Ne izaziva nikakve iritaacije, bubuljice niti druge ne željene reakcije  jako je lagan. Dobijate 6,5 g proizvoda i rekla bih da će vam služiti duže vreme jer se sporo troši. Za sve vas koji ne volite praškaste proizvode ovo bi bilo idealno rešenje. 

Bell kozmetika mi se veoma dopada pre svega što je lagana za lice i veoma kvalitetna, cene vam nisam napisala jer ih još uvek ne znam. Volela bih u budućnosti da probam još neki njihov proizvod a do tada mi pišite da li ste koristile nešto od njihove kozmetike i da li ste zadovoljne istom?

Više informacija o Bell kozmetici možete saznati ovde: Moya Drogerija.

17 коментара:

  1. Ovaj ovaj stick za konturisanje deluje baš zanimljivo! Kao i uvek savršen post! 😘😘😘

    ОдговориИзбриши
  2. Nijesam do sada koristila stikove za konturisanje, ali ovaj izgleda prilično dobro. Divan post xoxo

    https://theninebyivana.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Tecni ruz je prelep, boja je prava prolecna :D iskreno, najvise volim praskaste proizvode zbog masne koze pa u dalekom luku zaobilazim proizvode u stiku :(

    ОдговориИзбриши
  4. Jako interesantna recenzija! Veoma sadrzajno i kvalitetno napisana, sto mi se jako dopada! Ova dva proizvoda su mi jako simpaticna i izgledaju mi veoma korisno iako do sada nisam koristila nista iz ovog brenda kozmetike. Sjajan post.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. Volim stikove za konturisanje. Ovaj izgleda zanimljivo. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман1. 4. 2017. 09:47:00

    Contour stick mi deluje savršeno.

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post! Dopada mi se ovaj bronzer. Jako je zanimljiv. Inače, dosta volim ovako stvari u stiku. Nekako su mi praktičnije.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши