среда, 29. март 2017.

Elixir Dugotrajni Matte Ruž - Saint Denis (M52 French Lilac)



Kako ste moje oduševljenje prema Elixir Matte tečnom karminu mogle pročitati u jednom od prošlih postova, ukoliko ipak niste možete ga pročitati ovde: Elixir Matte Lipglossna moje veliko oduševljenje dobila sam ponudu od kompanije Obradović koja je uvoznik Elixir i Ingrid kozmetike da probam još neke njihove proizvode i svoje utiske podelim sa vama.
Zvezda današnjeg posta je Elixir Dugotrajni Matte ruž oznake Saint Denis M52 -French Lilac. Izabrala sam ljubičastu nijansu ruža a vi ga možete kupiti u čak 28-nijansi, od nežno rozikastih i nude tonova do tamno crvenih i ljubičastih. 
Ruž nam dolazi u crnoj, plastičnoj ambalaži koja je vaoma čvrsta pa ga slobodno možete nositi u torbi ili neseseru a da se ne plašite da će se otvoriti. Kada skinete  crni poklopac ugledaćete luksuznu ambalažu proizvoda koja odmah na prvi pogled izgleda obećavajuće. Čak ju je i moj dečko pohvalio a njemu se inače ništa ne dopada. :)


Porizvođač o ovom proizvodu kaže: ,, Ukoliko želite neodoljive i atraktivne mat usne u vašoj omiljenoj, intenzivnoj nijansi, isprobajte super dugotrajni mat ruž ELIXIR. "
Karakteristike ruža:


  • Zahvaljujući blagoj i mekoj teksturi mat ruž ELIXIR se izuzetno lako nanosi,
  • Sadrži specijalne pigmente koji obezbeđuju intenzivnu, mat boju,
  • Traje na vašim usama i do 16 h, a uopšte ih ne suši,
  • Poseduje hranljive materije koje čine vaše usne mekim i elastičnim,
  • Štiti i hidrira vaše usne, čineći ih nežnim,
  • Dostupan je u čak 28 fascinantnih nijansi,
  • Ne sadrži parabene.

Pruža Sledeće Efekte:

  • Vaše usne imaju besprekoran mat efekat i deluju punije,
  • Naglašene su i poseduju neverovatnu mekoću,
  • Mat ruž je izuzetno izdržljiv i lagan na usnama, pa verujemo da ćete obožavati da ga nosite.

Ruž je jako lep, nijansa je indetična nijansi sa sajta i baš je onakva kakvu sam želela. Plašila sam da li je zaista matte jer nije tečne teksture ali prevazišao je sva moja očekivanja. Kada se nanese na usne jako je lagan, s' obzirom da je matte uopšte nema osećaja suvih usana, šta više imam osečaj kao da ih hidrira. Ne lepi usne i zaista je jedan od retkih koji je dugotrajan. Ostaje na usnama čak i nakon konzumiranja hrane i pića traje na usnama sigurno 10 h bez problema. Možete ga koristiti i bez olovke za usne ukoliko je nemate u istoj ili sličnoj boji, tako sam ga  koristila i ja, a na slikama možete jasno videti da ne prelazi ivice usana. Stik ruža je nešto užeg obima za razliku od klasičnih ruževa, što mu omogućava precizno i lako nanošenje.

Ukoliko volite matte ruževe imate moju toplu preporuku za ovu kolekciju ruževa jer vrede mnogo više od njihove cene. Cena ruža je samo 335, 00 RSD ili oko 2, 5 e i možete ga kupiti u parfimerijama i preko njihove online prodavnice, klikom na: ➨Kozmetikaiparfemi Shop, na sve porudžbne preko 1000 dinara dobijate besplatnu dostavu proizvoda što je veoma lepo od njih. 

Da li ste koristile Elixir kozmetiku? Podelite vaše utiske sa mnom.

12 коментара:

  1. Ja sam jos davno porucivala njihove proizvode, pre jedno 4-5 godina. Tada nisu bas imali sirok izbor, ali sada vidim da imaju. Dopada mi se boja, Milica je upravu super ti stoji :) Odlican post i naziv ruza je zaista cudan, s obzirom da je Saint denis mesto blizu mene u predgradju Pariza :D#Samokazem

    ОдговориИзбриши
  2. Svetlana draga, sjajan recenzija. Boja ovog ruza je definitvno po mom ukusu, a moram reci da mi se jako dopada i njegov efekat koji ostavlja na usnama.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Prelep jw <3 volim takve nijanse i bas je u skladu sa prolecem :) <3 Odlican post, kao i uvek <3

    ОдговориИзбриши
  4. Odlicno ti stoji :) Bas mi je drago sto imaju toliko nijansi u ponudi :)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман1. 4. 2017. 09:44:00

    Sjajano izgleda, čitajući tvoje postove oduševljena sam njima. Naterala si me da poručim ovu kozmetiku.

    ОдговориИзбриши
  6. Sve pohvale za recenziju. Stvarno sam oduševljena. Boja je predivna kao i njegove karakterisitke. Obožavam ruževe i mislim da ako ovako nastavim da ih kupujem moraću obezbijediti samo ladicu za njih :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши