четвртак, 27. април 2017.

Ingrid Smoothing & Illuminating Podloga Za Šminku

U potrazi za kozmetikom koja nam je stvarno potrebna, obično prvo ugledamo one nove kozmetičke proizvode na policama pa pohitamo za njima dok one stvarno potrebne zaobilazimo jer mislimo da možemo proći i bez njih i da oni nemaju bitnu ulogu u šminkanju.
Jedna sam od onih koja je mislila da podloga za šminku ne igra veliku ulogu i da se možemo lepo našminkati i bez nje, priznajem sada me je zbog toga sramota. Nisam ranije koristila baze odnosno prajmere za šminku, a Ingrid podloga  me je razuverila i pokazala da uveliko grešim. Ukoliko ste u potrazi za idealnom podlogom za šminku, ovo je post za vas. 
Ingrid Smoothing & Illuminating podloga nam dolazi u lepo dizajniranoj roze, staklenoj bočici sa pumpicom koja nije automatska pa sami možete kontrolisati količinu proizvoda koji vam treba i sadrži 30 ml proizvoda, koji će nam sigurno trajati duže vreme. Bočica je zaštićena plastičnim poklopcem koji je oblepljen trakom kako bi ste znali da je niko pre vas nije koristio. Na sajtu kozmetika i parfemi pored roze baze o kojoj vam ja danas pišem koja pruža blistav efekat kože i smanjuje znake umora, možete pronaći još dve, belu koja ujednačava i matira ten i zelenu koja neutrališe crvenilo, sve baze su silikonske i namenjene su za sve tipove kože.

Tekstura baze je kremasta, nežno roze i sadrži jedva vidljive sitne šljokice koje se stapaju sa kožom nakon nanošenja i čine kožu blistavom i odmornom. Meni je potrebna vrlo mala količina proizvoda da prekrije celo lice, obično dve pumpice ali sporo se troši pa će vam trajati duži period. 

Ingrid svetla podloga za šminku je revolucionarni proizvod za tamnu, umornu i suvu kožu. Inovativni mikropigmenti efikasno prikrivaju znake umora i čine kožu svetlom dajući joj zdrav i mladalački izgled. Podloga je preporučljiva za normalan, mešovit i suv tip kože a pruža efekat blistave kože i šminka ostaje savršena i nakon dužeg vremena.
Sjajno ujednačava ten, puder se lakše nanosi a lice nakon šminkanja izgleda blistavo i sveže, a to je ono što sam ja oduvek želela. Bazu redovno koristim zadnje dve nedelje i primetila sam da se moje lice znatno prolepšalo, bubuljice se dosta manje javljaju i lice mi mnogo zdravije izgleda. Kako nisam uvela nove proizvode u rutinu nege lice, za to mogu da se zahvalim samo ovoj podlozi. Primetila sam da se uz korišćenje podloge, šminka mnogo lakše skida sa lica nego ranije i ovo je definitivno proizvod koji je potreban svima nama koji se često šminkamo. Nemam problema sa porama pa vam ne mogu reči kako deluje po njih ali sam primetila da mi ublažava podačnjake koji su izrazito veliki.
Ako bih morala da ocenim ovaj proizvod dala bih mu čistu 10-ku, sigurno ću ga koristiti i nakon ove potrošene bočice jer mi je prajmer za šminkanje postao neophodan. 

Zahvaljujući Ingrid Smoothing & Illuminating podlozi za šminku, ten postaje ujednačen, koža izgleda mladalački, zdravo, hidrirano i blistavo. Nakon nanošenja podloge lice izgleda prozračno, zategnuto, odmorno i sveže, koža bude svilenkasta i meka na dodir. Cena ovog proizvoda je 695, 00 Dinara i možete ga kupiti na sajtu: Kozmetika i Parfemi
Uz poručene proizvode u vrednosti od 1000 dinara dobijate besplatnu dostavu kozmetike.
(Na licu korišćenja Ingrid podloga za šminku.)

15 коментара:

  1. Анониман27. 4. 2017. 11:00:00

    Ovo ide na popis za kupovinu.

    ОдговориИзбриши
  2. Jako koristan post, a ova podloga deluje baš kvalitetno. Ma baš mi se svidja 🙂🎀
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
  3. Wow bas sam iznenadjena da jedna podloga moze toliko toga da uradi :) nisam probala njihove proizvode ali imamneke u planu, pa i ovu bazu :) odlicna recenzija. Sminka ti je prelepa <3

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  4. Odlicno izgleda :) Bas mi se dopada, a i nije skup! Odlican post :*

    ОдговориИзбриши
  5. Jaoj sada si me bas zainteresovala za ovu podlogu. Moracu da je isprobam! Nisam ni primerila ovaj proizvod, a tek sam se skoro susrela sa Ingrid sminkom.
    Pozdrav ;-)

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман5. 5. 2017. 09:40:00

    Imam ovu bazu, i stvarno lepo zagladi kozu, ali sljokice su toliko jake da izbijaju kroz svaki puder. Nazalost, za mene izgled nije "zdravo blistav" vec svetlucav sa upadljivim sljokicama koje se cak i preslikavaju :/ smoothing deo je pun pogodak, ali illuminating samo za one koji vole da se sljaste :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguće, mada ja volim šljokice ali nisam primetila da se toliko poznaju. Možda je do pudera, probaj da matiraš sa puderom u kamenu mislim da bi tako rešila problem. Mene je oduševila i sigurno je neću menjati. :)

      Избриши
  7. Анониман5. 5. 2017. 09:46:00

    Imam ovu bazu i stvarno izuzetno lepo zagladi kozu. Ali je isto tako puna sitnih sljokica koje se izuzetno primecuju na licu i probijaju kroz puder, cak se i preslikavaju. Za mene licno to nije lep izgled jer umesto "zdrave blistavosti" dobijem svetlucanje. Sto se smoothing dela tice stvarno je fenomenalna baza, ali za illuminating deo mislim da ce odgovarati samo onima koji bas vole da se sljaste :)

    ОдговориИзбриши
  8. Uf, i meni je trebalo mnogo vremena da se odlučim na taj korak i isprobam podlogu. Kako nisam neko ko ima problematično lice ili bilo kakve neravnine smatrala sam da mi to nije portebno i da mi je to samo dodatno opterećenje za kožu. No, danas sam presrećna što sam se odlučila na taj korak :D.
    Predivan post kao i recenzija. Dosta sam čitala o ovom proizvodu, ali ga nisam korisitla.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  9. Eto, i ja sam tako mislila pa pogrešila. :)
    Hvala. :*

    ОдговориИзбриши