субота, 29. април 2017.

Stop Podočnjacima! Herbalife Skin - Hidratantna Krema Za Kožu Oko Očiju

U borbi protiv tamnih podočnjaka, koji mi jedino smetaju na licu i koje nije baš tako lepo videti na fotografijama ili u oglledalu, susrela sam se sa jednim proizvodom namenjenim baš za problem koji ja imam, radi se o Herbalife prirodnoj kozmetici i Skin Hidratantnoj kremi za kožu oko očiju.

Herbalife je svetska kompanija koja pomaže ljudima da vode aktivan i zdrav život od 1980. godine. Njihovi proizvodi, koji uključuju proteinske šejkove i užine, energetske i fitnes napitke, vitaminske i hranljive dodatke ishrani i kompletnu liniju za negu tela su dostupni isključivo putem Herbalife Članova u preko 90 zemalja.
Krema nam dolazi u veoma lepoj, beloj ambalaži od čvrste plastike koja ima pumpicu kojom možete kontrolisati količinu proizvoda koji vam treba jer nije automatska. Tekstura kreme je bela, u ambalaži dobijate 15 ml proizvoda. 
O proizvodu: 
Umanjuje sitne linije i bore oko očiju, dela u kome se nalazi manje znojnih i lojnih žlezdi, pri čemu je sklon dehidrataciji.
Posebno formulisana sa: Vitaminom B3, antioksidantima C i E, alojom verom, makadamijinim uljem, ekstraktom krastavca, peptidom.

  • Umanjuje sitne linije i bore oko očiju.
  • Klinički dokazano je utvrđena značajno veća vlažnost kože tokom osam sati.
  • Pogodna za sve tipove kože.
  • Bez dodatih parabena. Dermatološki testirana.
Način upotrebe: Nežno utapkati malo gela na kožu oko očiju.
Kada sam počela da koristim ovaj proizvod bila sam malo sumnjičava, iz razloga što sam pre njega koristila mnoge slične proizvode koji mi nisu pomogli. Ili iz razloga što dok bih koristila iste, situacija bi bila malo bolja a po prestanku korišćenja podočnjaci bi bili tu kao i pre. Kremu sam koristila kao što piše u uputstvu, obično sam je koristila ujutro tako što je nanesem na čistu i odmornu kožu jer mi uveče ne odgovara zbog toga što mi se ranije prispava a znam da dodirujem oči u tim trenutcima. :) Krema je jako nežna i hidratantna, nakon nanošenje kreme na kožu nema nikakvog peckanja niti hlađenja, deluje na kožu tako što je  hidrira.

Nakon četiri dana od korišćenja kreme počeli su da se vide rezultati na moje veliko oduševljenje, jasno sam videla da su podočnjaci manji kao i linije oko očiju. Nastavila sam još par dana da je koristim a onda podočnjaka nije bilo. Moram vam priznati da sam se jako iznenadila a i obradovala, jer to je ono što sam želela. Zatim sam kremu prestala da koristim narednih par dana kako bih videla da li će se nešto promeniti. Čak i kada kremu nisam koristila podočnjaka nije bilo a moje lice izgleda lepše nego ikada. Mogu da se slikam i izlazim bez ikakve šminke jer mi nije potrebna a ja sam srećna i zadovoljna. Sada trenutno kremu ne koristim jer nemam razloga za to, ali ukoliko se ponovo jave imam svoju kremicu jer sam sigurna u njeno dejstvo i da će mi ona pomoći u rešavanju tog problema.
                              
Slika bez trunke šminke, bez ikakvog filtera ili efekta nakon korišćenja ovog proizvoda.

Cenu kreme ne znam jer sam je dobila ali za sve informacije oko kupovine proizvoda ili informacija o ceni ili drugih Herbalife proizvoda možete se obratiti Dušanki, Fit Treneru klikom na: Dušanka Fit Trener ili na viber/whatsapp broj:+381638611409.

Da li ste koristile Herbalife kozmetiku? Podelite vaše utiske sa nama.

9 коментара:

  1. Mogu reci da sam sretna, jer nemam problema sa podočnjacima ali poznajem osobe koji imaju itekako, pa ću im sigurno preporučiti i ovaj proizvod. :)

    everydayema.blogspot.ba <3

    ОдговориИзбриши
  2. Verujem ti ma reč kada kažeš da je odlična krema. Baš je dobro da si napokon pronašla rešenje problema, sad ne moraš ni da se šminkaš viš, osim u specijalnim prilikama. Dovoljno je samo malo ruža 😊💋💄

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala ti do neba :D koliko dugo trazim spas za podocnjake i nista :) bas cu da probam ovu kremu. drzi mi fige da pomogne ;) <3

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  4. Svetlana draga, zaista sjajan post! Do sada nisam imala prilike ni da cujem a ni da koristim (za) ovaj proizvod. Međutim on mi izgleda veoma interesantno i jako koristno! Sjajna recenzija, iako nemam problema s podocnjacima, mislim da cu ga isprobati.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши