понедељак, 24. април 2017.

Top 5 Red Dress

Kako se leto uveliko bliži odlučila sam da vam predstavim svojim top pet crvenih haljina koje bih nosila ovo leto sa Rosegal sajta.
Veoma volim haljine, pogotovo letnje i elegantne i mislim da su one odraz stila i ženstvenosti. Danas sam izabrala top pet haljina u crvenoj boji, koje mi se jako dopadaju i koje možete nositi kako za neke posebne događaje tako i za večernje izlaske. Kako se ukusi razlikuju birala sam da svaka bude nešto drugačija od prethodne kako bi vam se bar jedna dopala. Ono što je zanimljivo jeste da su haljine jako povoljne i ni jedna nije skuplja od 20 $. Kada bih birala ni sama ne bih mogla da se odlučim samo za jednu jer su mi sve jedinstvene i lepe na svoj način. Ispod svake haljine, naći ćete link crvenim slovima pomoću kog ćete moći da saznate nihove cene, dimenzije i kako izgledaju iz više uglova.






Nadam se da vam se dopada moj izbor a celokupnu ponudu Rosegal sajta možete pogledati ovde: Rosegal . Na Rosegal sajtu možete kupiti žensku i mušku odeću, torbe, pribor za šminkanje, nakit kao i mnoge druge prelepe aksesoare. 
Koja haljina bi bila vaš izbor?


7 коментара:

  1. Haljine su predivne, pogotovo ova duga, volim crvenu boju i smatram da je odličan izbor za maturu ili čak vjenčanje xo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Meni se dopada Flare dress,a cerki Prom dress,inace sve su predivne,donose radost

    ОдговориИзбриши
  3. Meni su najlepše zadnje dve 😊❤️

    ОдговориИзбриши
  4. Zadnje dve haljine mi se najviše dopadaju. Predivne su!

    ОдговориИзбриши
  5. Ne znam koja je lepsa :) gledam ih i sve su lepe na svoj nacin odlican izbor si napravila <3 <3 <3

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  6. Haljinice su predivne. Obožavam crvenu boju, uopšteno, a posebno haljina tako da ne bih mogla izdvojiti neku od njih da kažem da je posebno lijepa. Sve su mi lijepe na svoj način.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши