уторак, 18. април 2017.

WooW Kozmetika i Sapuni - Mango i Kafe Piling Recenzija

Pre izvesnog vremena dobila sam ponudu da probam i testiram WooW Prirodnu kozmetiku i sapune i svoje mišljenje prenesem vama. Kako volim prirodnu kozmetiku, čiji su sastojci 99% vegan, prihvatila sam ponudu i danas vam pišem o Woow pilinzima.

Woow kozmetika postoji godinu dana, s' tim što je u početku pravljena samo za svoje potrebe, prijatelje i užu rodbinu. Pravi se u kućnoj radionici jer nemaju registrovanu firmu. Proizvodi poput Jelly soap, Milk Bath kupki, Whipped Body Butera za telo, Shugar scrub piling kockica se ne prave nigde više kod nas, osim kod njih. I, to je ono što se meni veoma dopada jer se nisu zaustavili samo na par proizvoda, obično sapuna, nego gledaju da u svojoj ponudi imaju što više toga da ponude potrošačima. Pre nego što pređem na utiske o pilinzima, samo bih vam rekla da su cene kozmetike veoma povoljne a u nastavku posta kao i u narednim postovima o Woow kozmetici moći ćete da vidite i njih.

Ono što mnogi ne znaju to je da pilinzi služe kako bi otklonili slojeve mrtvih ćelija sa površine kože i koži omogući da diše. Dobila sam dva pilinga od kojih je jedan kafa piling a jedan mango piling

Razlika između ova dva pilinga jeste što se piling od kafe koristi za lice i telo,  a mango piling samo za telo jer sadrži krupne čestice morske soli. Koriste se tako što se nakon kupanja nanesu na kožu kružnim pokretima i nakon desetak minuta isperu. Miris oba pilinga predivno i intezivno miriše satima na našoj koži, a ukoliko ne volite ovakve mirise, nakon njih možete namazati losion ili mleko za telo.
Pilinzi nam dolaze u čvrstim, providnim, plastičnim ambalažama od 150 g i njihova cena je 400 Dinara, što uopšte nije mnogo. Ukoliko želite možete ih poručiti i u većim gramažama. Kako se ranije nisam srela sa ovakvim proizvodima, jako su mi se dopali. Nisu mi izazvali iritacije, crvenilo niti neke druge neželjene efekte. Koža nakon pilinga bude veoma nežna, meka i mirišljava danima. Ukoliko želite da se opustite i prepustite čarima uživanja, ovo su idealni proizvodi za vas. Kako više volim voćne mirise, moj miljenik je mango piling, što se tiče kvaliteta nemaju nikakve razlike; jedino zbog mirisa dajem prednost mango pilingu. Pilinzi se lako nanose i lako ispiraju, veoma lepo i intezivno mirišu i to je ono što je meni veoma važno kod kozmetike i zbog čega bih ponovo kupila određeni proizvod.
Sastav Kafa Pilinga:
Avokadovo ulje, vitamin E, kafa, eterično ulje narandže, morska so, šećer.

Sastav Mango Pilinga:
Šećer, bademovo ulje, maslinovo ulje, kokosovo ulje.
Ukoliko volite prirodnu, kvalitetnu i mirišljavu kozmetiku imate moje tople preporuke za ovu kozmetku, jer kao što naziv kaže stvarno je WOOW. :) Pilinge možete kupiti putem facebook stranice: WooW Sapuni i Kozmetika, za sve dodatne informacije možete se javiti njima a, njihov sajt možete posetiti ovde: WooW Kozmetika.

4 коментара:

  1. Pa ovo je savršenstvo za sva čula 😊❤️ Predivno 😍
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicno si ovo napisala :) Jedva cekam da i meni stigne :) Inace nominovala sam te svrati da vidis o cemu se radi http://samo--kazem.blogspot.fr/2017/04/the-versatile-blogger-award.html

    ОдговориИзбриши
  3. Obozavam mango :D verovatno bih pojela piling :D hahah
    divan post draga <3

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post. Nisam se susretala sa ovom kozmetičkom markom, no djeluje mi jako dobra.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши