понедељак, 9. октобар 2017.

Beautiful Pieces of Clothing For Winter - Zaful Site

Pozdrav, drage moje! Kako nama ženama uvek nešto fali i svega imamo a uvek nemamo šta da obučemo, tako sam ja tražila mantil ili kaput za ovo vreme. Pronašla sam prelepu ponudu na Zaful sajtu i danas vam predstavljam ono što se meni jako dopalo.
Ako me pitate šta ću poručiti, zaista ne znam jer mi se sve dopada. Kako crna jakna tako beli i bež mantil. Sve je jako elegantno i nije ono što bih ja nosila svakodnevno, ali predmeti su više nego prelepi i zaista sam u velikoj nedoumici šta ću kupiti.

Pored ovih predmeta, na sajtu možete pronaći još mnogo toga. Jesenja kolekcija garderobe i obuće je prelepa, ali kako sam ja veliki fan haljina, morala sam i tu da zavirim i vidim šta ima. Haljine su sada povoljnije nego inače, ima i više modela kako letnjih tako i zimskih.

Ispod slike možete kliknuti na linkove i saznati više o ovim predmetima.

  1. Faux Leather Belted Biker Jacket
  2. Khaki Turn Down Collar Long Sleeve Trench Coat
  3. Solid Color Long Turn-Down Collar Woolen Coat


Celokupnu ponudu sajta možete videti ovde: Zaful.

Šta vam se najviše dopalo?

2 коментара:

  1. Predivne stvari si izabrala, kožna jakna mi se dosta dopada, a bijeli mantil imam u crvenoj i zelenoj boji, defitivno nešto što svako treba u ormaru. Nadam se da ćeš izabrati ono što ti se najviše dopada! :)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  2. Bež kaputić je stvarno predivna! No, nisam ostala ravnodušna ni na ovu jaknicu. Bijeli je mnogo lijep, ali nije za mene :/ Mnogo je dug :)

    ОдговориИзбриши