четвртак, 5. октобар 2017.

Moj Šminkeraj: Golden Rose Olovke Za Korektovanje i Konturisanje Lica

U današnjem postu, nastavljam da vam pričam o Golden Rose novitetima čiji je uvoznik kompanija Danijela Commerce D.O.O., a koje već odavno možete kupiti u svim Golden Beauty radnjama i Lilly drogerijama.
I pored toga što se jako često šminkam, korektori su nešto što ja najmanje koristim kada je šminka u pitanju. Full makeup radim samo za neke posebne događaje i neke veće svečanosti, tada koristim baš sve od šminke, dok za svakodnevne potrebe šminkanja biram što laganiju šminku i što manje nje. Danas vam predstavljam korektore u olovci i kontur olovku za korektovanje  i konturisanje lica. 

Contour crayon olovka u nijansi 23 je nešto što je potrebno svakoj ženi. Samim tim što je u olovci mnogo nam olakšava, jer je precizna i lako je možemo koristiti za konturisanje celog lica pa i najsitnijih delova u predelu nosa ili brade, jako je kremasta i odlično je pigmentovana pa lako možete dobiti željeni efekat konturisanja lica. Lako se blenda i odlična je za one trenutke kada nam treba dobra šminka a imamo vrlo malo vremena.  U olovci dobijamo 4 g proizvoda, u svom sastavu sadrži vitamin E, i ne sadrži parabene. Ovaj krejon možete kupiti u tri nijanse, 21, 22 i 23 o kojoj sam vam sada pričala.
Kao što rekoh u uvodnom delu, dobila sam i dva korektora u olovci, korektor ili concealer korektor kreyon možete nabaviti u čak sedam nijansi koje su poređane rednim brojevima, od 01 do 07. Ja sam dobila krejon u nijansi 02 koji najčešće koristim za prikrivanje podočnjaka i kolutova ispod očiju. Nemam nekih većih nepravilnosti na licu, ali podočnjaci mi ponekad znaju biti baš izraženi i u tome mi ova olovka uveliko pomaže. Korektor krejoni su namenjeni za sve vaše potrebe korektovanja, izvrsni su za sve nepravilnosti koje treba pokriti, sakriti i ispraviti. Koriste se tako što se nanesu direktno na kožu ispod očiju, oko nosa ili na mrlje a zatim nežno vrhovima prstiju izjednačiti sa kožom. 

Color corrector krayon možete nabaviti u četiri nijasne a to su 51, 52, 53 i 54 koju vam ja danas predstavljam. 
  • 51 - je zelene boje,
  • 52 - ljubičaste boje,
  • 53 - žute boje
  • 54 - boja breskve.
Namenjene su za problematične delove lica, kako bi prekrile podočnjake i tamne boje na licu. Svojom laganom teksturom primenjuje se kao da klizi, olakšava prelaze boja i obezebeđuje odgovarajuću pokrivenost  koja omogućava šminkanje sa prirodnom ravnotežom na licu. Meni je ovaj korektor odličan za neke veće neprailnosti na licu kao i za crvenilo koje imam na jednom obrazu i koje mi se javlja usled promene godišnjih doba. Odlično mi pomaže da ga prekrijem i da makeup izgleda prirodno, blistavo i ujednačeno što je meni najvažnije. 

Kao što rekoh, ove korektore kao celokupnu ponudu Golden Rose kozmetike možete nabaviti u svim Golden Beauty radnjama i Lilly drogrijama. 

Golden Beauty radnje se nalaze za sad na 4 lokacije:

Golden Beauty Shop Aviv Park Pancevo / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopPancevo/

Golden Beauty Shop Aviv Park Zvezdara / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopBeograd/

Golden Beauty Shop BIG Fashion Beograd /
https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopMini/

Golden Beauty Shop Aviv Park Zrenjanin / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopZrenjanin/

Da li ste probale ove korektore i kako vam se dopadaju?

4 коментара:

  1. Анониман5. 10. 2017. 04:54:00

    Sjajan post, draga moja. Sviđaju mi se sve tri olovke, veoma su korisne.


    Ako imaš vremena pogledaj moj blog Adda's life, a pogledaj i moj zadnji post Quotes - August & September.

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post. Mnogo mi se dopadaju olovke i mislim da su svakako potrebne djevojkama radi lakšeg konturisanja ❤❤❤

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog + Giveawy

    ОдговориИзбриши
  3. Inače jako volim Golden Rose kozmetiku, nisam probala ove korektore,ali svakako planiram. Odlična recenzija! :) :*

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. VOLIM TVOJE POSTOVE
    OVAJ POSEBNO JER OBOZAVAM GOLDEN ROSE.
    NADAM SE USKORO I SVOM POSTU O NEKOM NJIHOVOM PROIZVODU.
    MOZETE ME ZAPRATITI NA MOM BLOGU
    https://mamasstyle1.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши