недеља, 7. август 2016.

Dekoracija - Sve Za Svadbe

Pozdrav, drage moje. Današnji post je malo drugačiji jer ne pričamo ni o kozmetici ni o nakitu, danas ću vam predstaviti jako lepe dekoracije za svadbe, punoletstva ili sva vaša slavlja. Svi znamo koliko je dekoracija bitna za jedan takav događaj kako bi sve izgledalo lepše, zato ukoliko ste buduća mlada ili imate budućeg slavljenika u porodici ili okruženju ovo je post za vas.
 Naša Dragana se bavi izradom dekoracija uglavnom za svadbe, i sve što vam je potrebno ona može napraviti, sve po vašoj želji. Bilo da vam treba poseban bidermaer od veštačkog ili prirodnog cveća, cvetići za glavne i ostale goste, sito ili korpa za cveće ona sve pravi za vas. Takođe tu možete kupiti i dekoraciju za restoran, za venac, za auto kao i ukrasne kutije za poklone i dekoraciju za stolove.
Ono što je zanimljivo i  dobro jeste da vam dekoraciju može poslati na kućnu adresu, ako ne živite u istom gradu ona vam pošalje poštom i dekoracija je kod vas. 
Svaka mlada želi da njen bidermaer bude poseban, drugačiji i najlepši. Izbor boja, materijala i veličine je na vama. Pa ako imate sliku nekog bidermaera da vam se dopada i želite baš takav, pošaljite sliku Dragani i ona će vam napraviti baš takav. 
Sada da se upoznate i sa cenama:
Cena bidermaera od veštačkog cveća: Od 800 RSD pa na gore.
Cena bidermaera od prirodnog cveća: Od 1200 RSD pa na gore.
Cena ružica za kićenje glavnih gostiju: 150 RSD.
Cena ružica za kićenje ostalih gostiju: Od 18 RSD pa na gore.
Narukvice za dame: Od 20 RSD pa na gore. 
Kao što vidite, svi aranžmani su prelepi i pravljeni sa mnogo pažnje, posvećenosti i ljubavi. Ukoliko želite da saznate više informacija ili da poručite nešto iz ove divne ponude to možete učiniti na profilu Sve Za Svadbe.

I za sam kraj sam ostavila da vam pokažem ono što se meni najviše dopalo a nisam viđala nigde drugde, to je ova prelepa torbica za mlade rađena od veštačkog cveća.
Nadam se da ste uživale u ovom postu, naredni post je posvećen Essence paleti senki, do tada pozdrav!

4 коментара: