петак, 19. август 2016.

Weleda Gel Za Tusiranje

Pozdrav svima!  Nakon napornog dana ili ipak za vreme ovih toplih dana najvise nam treba opustanje sa mirisljavoj kupki ili gelu za tusiranje. Danas vam prenosim svoje utiske o Weleda gelu za tusiranje sa mirisom citrusa i limuna.

Weleda je nemačka prirodna kozmetika koja se pri izradi svojih proizvoda oslanja na moć biljaka iz organskog i biodinamičkog uzgoja. Kombinacija ekstakata bilja, finih biljnih ulja i mirisnih komponenata, čini Weleda proizvode privlačnim, izuzetno delotvornim i dobro podnošljivim.
Svi Weleda proizvodi su sa NaTrue sertifikatom što je potvrda za najviši standard prirodne i organske kozmetike.
O proizvodu:

Osvežavajući gel za tuširanje, bez sintetičkih deterdženata, nežno čisti i omekšava kožu.
Upotreba:
Naneti na vlažan sunđer i lagano umasirati u kožu, prilikom kupanja ili tuširanja. Temeljno isprati .

Svež miris eteričnih ulja limuna i naradze deluje osvežavajuće, pa daruju energiju i poseban doživljaj tuširanja. Blagi tenzidi šećera nežno odstranjuju nečistoće kože, dok ulje susama - bogato nezasićenim masnim kiselinama - sprečava njeno isušivanje. PH-pogodno za kožu. Dermatološki testiran proizvod. Bez konzervansa, vestackih  boja i mirisa.

Weleda gel za tusiranje je skroz drugaciji od drugih koje sam probala. Kremast je, bele boje i ima prelep vocni miris,  jak i nije sladunjav. Nakon tusiranja se dugo zadrzava na kozi pa je pravo letnje osvezenje. Ne isusuje kozu i cini je hidriranom satima.
Ja imam ovo malo, mini pakovanje od 20 ml a vi ga mozete kupiti u pakovanju od 200 ml. Dopada mi se jer vrlo mala kolicina gela stvara veliku, predivno-mirisljavu penu u kojoj mozemo da uzivamo i da se svim culima prepustimo uzivanju i njegovom mirisu. Jedina mana mu je ta visoka cena ali ako zelite kvalitetan i prirodan proizvod onda nabavite ovaj poseban gel. Ja bih volela da probam isti ovakav samo sa mirisom divlje ruze, a do tada cu da uzivam u ovom.


Cena ovog gela je 1,100 RSD ili 9, 50 e.   I za taj novac dobijamo 200 ml proizvoda. Mozete ga nabaviti u svim bolje snabdevenim apotekama. Kao i putem interneta.

4 коментара: