понедељак, 22. август 2016.

Essence Eyeshadow 01

 Zdravo, drage moje. Danasnji post je posvecen Essence senci za oci u nijansi 01 ili snowflake. Kako se ona pokazala mozete procitati u daljem tekstu.
O proizvodu:
Meke puder senke se lako nanose i razmazuju, za dugotrajne rezultate. Tekstura je neverovatno prijatna na kapcima i odlikuje je cool talasasti reljef. Razne boje i efekti, od mat do svetlucavog i diskretnog metalik pružaju obilje izbora i garantuju savršeno našminkane oči u svakoj prilici. Mozete ih kupiti u cak 13 nijansi a izbor boja je na vama.
Sastav:
0TALC, MICA, LAUROYL LYSINE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, POLYLACTIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Senka nam dolazi u providnoj, plasticnoj ambalazi i dobijamo 1, 8g proizvoda. Pakovanje se cvrsto zatvara pa nema straha da ce se otvoriti u neseseru.
Kao sto i same znate, obozavam Essence kozmetiku. Ovaj put sam izabrala belu nijansu jer mi se najvise svidela ali da je tako dobra nisam znala. Senka je jako nezna i uopste je ne osecam na kapcima kada je nanesem. Dugotrajna je pa nema potrebe za popravljanjem makeupa. I ono najvaznije ima jako dobar pigment, pa kada kazem da je bela stvarno je bela. Ne trusi se sto je jos jedan plus za nju i ne sadrzi paraben. Ne izaziva iritacije niti peckanje. 

Ono sto sam primetila jeste da su ove pojedinacne senke dosta bolje od All About paleti senki, imaju dosta vecu pigmentaciju nego All About palete. Ne kazem da su one lose, vec samo da su ove pojedinacne dosta vise pigmentisane pa su mi se zbog toga vise i dopale. Zao mi je sto se povlace iz prodaje, tako da ukoliko vam trebaju ovako lepe i kvalitetne senkice trk u Liliy ili DM, pa ih ugrabite dok ih jos uvek ima.
Cena senki je 199. 00 RSD ili 1, 8 e. Nadam se da cete uspeti da ih nabavite jer su stvarno odlicene. Pored Lilliy i DM-a mozete ih poruciti i putem internet stranica. 



5 коментара:

  1. Senka izgleda odlično! U zadnje vreme tražim essence paletice od 6 ili 8 senki u mom gradu ali izgleda da ih nema, verujem da su dobre koliko i senka koju si recenzirala. ♥

    http://misseslandy.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Baš lepo izgleda :) ne obožavam senke, slabije ih i koristim, ali ova je baš lepa :)

    ОдговориИзбриши
  3. Mozes da je kupis putem Lilly online prodavnice. :)

    ОдговориИзбриши