уторак, 4. октобар 2016.

Wishlist For The Winter

Kako hladni dani uveliko kucaju na vrata, vreme je za jednu zimsku listu želja. Pišem je kako bih imala svoj podsetnik šta bi trebalo i šta bih volela da kupim do zime, a možda nešto od toga bude i vama zanimljivo ili potrebno pa vas podsetim na to. Smestite se udobno, utoplite se dobro ukoliko još niste počeli da grejete svoj dom pa da pogledamo šta se našlo na mojoj zimskoj listi želja.


Prvo što mi je potrebno za zimu jeste jakna, ili u mom slučaju jaknica jer ne volim klasične jakne. Kako sam niska one mi ne stoje lepo i izgledam okruglasto. :) Zbog toga volim jaknice ( One jesenje, tanje) koje su imitacija kože ili sličnog materijala. Kako sam mnogo probirljiva, moja idealna jaknica bi izgledala ovako:

Kako ne volim zimu ni zimske jakne tako ne volim ni zimsku obuću. Da, daa, jako komplikovana osoba. :) Dete sam proleća pa za mene Sunce predstavlja najveću radost. No, da se vratimo na temu posta, već neko vreme gledam neke patike za zimu i konačno sam našla jedne baš po mom ukusu. Nisu mnogo pretrpane, mogu da ih nosim i uz trenerku i uz farmerice i zato mi se dopadaju. One izgledaju ovako:

Sledeće što bih volela da kupim jeste pegla  ili figaro za kosu. Sada imam lepu dužinu kose i takva spravica mi je baš potrebna. Nadam se da ću nju uspeti da kupim do kraja decembra, ako ne onda čeka proleće. :/
A, sada kozmetikaaa.. :) Znam da mnoge devojke ne vole katalošku kozmetiku ali ja volim pojedine proizvode tipa dekorativne kozmetike, za koje znam iz iskustva da su dobri i kvalitetni. Nedavno su se na tržištu pojavili Farmasi mat ruževi, a meni se najviše dopadaju nijanse Matte 26 i Matte 25, tako da se moram potruditi da ih uskoro nabavim. (Zavisnik sam ruževa i mislim da ih nikada neću imati dovoljno da kažem da je dosta). :)
Još jedan ruž se našao tu, ovaj put tečni. Radi se o Golden Rose Long Stily Liqid ružu u nijansi 03, njega moram obavezno uskoro kupiti jer ga želim već duže vreme.

Ono što još nedostaje mojoj listi želja jeste Burra BB krema u nijansi DARK, zavolela sam njihovu BB kremu i kako mi je ova pri kraju planiram da kupim drugu jer je idealna i za dnevne i večernje prilike, lagana je, sjajno pokriva nesavršenosti i lepo hidrira lice.
Bilo bi to sve za sada, što bih volela da kupim do kraja decembra. Lista bi bila dosta duža da ne moram da popravim telefon ( čitaj ,, skroz je uništen") tako da se nadam da ću uspeti svoje željice i da ostvarim. 

Da li vam se dopada moja lista želja? Šta se nalazi na vašoj zimskoj listi?

5 коментара:

  1. Patike i peglu imam i svidjaju mi se ��❤️ Jedva cekam da cujem utiske kada kupis stvarcice.

    ОдговориИзбриши
  2. Imam Remington peglu za kosu i toplo ti je preporucujem. I ja kao i ti zelim figaro :) Sto se tice Farmasi ruzeva, tu se ne slazemo :D Ja biram Matte 23 i 28. Golden Rose mat ruzevi su mi vec duze vreme na listi zelja, u potrazi sam za nijansom 10, koje nigde nema. :/ Burrinu BB kremu definitivno moram da kupim, imam normalnu do suvu kozu lica, da li bi mi odgovarala? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Što se tiče ruževa imam već skoro iste takve, ( matte 23 i 28) samo drugog brenda. :) BB bi ti odgovarala, ja imam normalnu sa masnom T- zonom i baš mi odgovara u potpunosti.

      Избриши