петак, 4. новембар 2016.

Devi Melem Za Regeneraciju - Herba Svet


Pre izvesnog vremena od kompanije Herba Svet dobila sam na poklon jedan melem, za koji iskreno nisam znala da ga imaju a danas sam oduševljena njegovim dejstvom.
Pa pre nego što vam prenesem svoje mišljenje i iskustvo, da kažem par reči o ovom proizvodu.
Sastav:

Devi Melem za Regeneraciju je prirodna biljna formula bez kortikosteroida sa izrazitim zaštitnim i regenerativnim dejstvom kod niza kožnih problema, kao što su psorijaza, ekcemi, ožiljci, karetoze, alergije i iritacije od Sunca, pege i fleke nastale kao posledica sunčanja i opekotine.
Baza ovog melema je pčelinji vosak koji je jedinstven u lečenju rana i kožnih problema, vlaži kožu, hrani je, ima omekšavajući i protivupalni efekat, a sjajna je prirodna zaštita od uticaja sunca i vetra. Devi melem obogaćen je uljem avokada koje ima izvanredne sposobnosti podmladjivanja zbog visokog sadržaja esencijalnih kiselina koje sprečavaju isušivanje kože. Ulje avokada sadrži vitamine A, B, B2, D, proteine, lecitin, pantonteničnu kiselinu koja hrani, vlaži i omeksava kožu i još mnogo biljnih lekovitih sastojaka. 
Ulje avokada ima izvanredne sposobnosti regeneracije i podmlađivanja zbog visokog sadržaja esencijalnih masnih kiselina koje sprečavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože. U kožu prodire duboko i aktivne sastojke unosi do unutrašnjih slojeva dermisa. Njegova antibakterijska i zaceljujuća svojstva čine ga idealnim za tretmane rana, akni, dermatitisa. Ublažava svrab kod ekcema i psorijaze. Visok sadržaj vitamina E pomaže u neutralizovanju slobodnih radikala. Ovo ulje je i sjajna zaštita od sunca, štiti od pegica nastalih od sunca i opekotina. Pored vitamina A, B, B2, D, sadrži i pantoteničnu kiselinu, proteine, lecitin što hrani, vlaži i omekšava kožu. Takođe u svom sastavu sadrži sastojke nevena, ulja jojobe, antalion, eterična ulja ruzmarina, mandarine i lavande, ulje čileanske ruže, pentanol, ulje noćurka.
Svi sastojci Devi melema za regeneraciju imaju blagotvorno dejstvo na otklanjanje svraba i perutanja kože, istovremeno otklanjajući ljuspičasti površinski sloj kože kod ekcema i psorijaze. Melem smiruje zapaljenske procese i reguliše vlažnost kože što predstavlja dobru preventivu protiv oštećenja kože.
U poslednje vreme probala sam mnogo kozmetičkih preparata kako bih se rešila sitnih, jako sitnih bubuljica kao i potkožnih bubuljica na licu koje nikako nisu htele da se povuku. Jesen je doba godine kada mi je lice najosetljivije jer ne trpi hladnoću kao ni ja. Retko koji proizvod bi malo popravio stanje na mom licu a onda bi se bubuljice ponovo javile. Devi melem sam počela da koristim istog dana kada sam ga dobila, u želji da konačno rešim svoj problem. Nisam se previše nadala da će biti bolje, i drago mi je što nisam bila u pravu. Melem sam mazala dva puta dnevno, ujutro posle umivanje i popodne posle čišćenja lica.  Tekstura melema je jako gusta i kada ga nanesete na lice, kroz par minuta koža će ga upiti i lice će vam sijati. Sitne bubiluljice su počele da se povlače nakon pet dana, dok su potkožne i dalje bile tu ali su izlazile na površinu lica i gnojile se. Par dana kasnije potkožne bubuljice su se sasušile zahvaljujući melemu i lice se vratilo u normalno stanje. Dok su se sitne bubuljice skroz povukle sa čela i gotovo da se ne vide. Nastavljam da koristim melem i dalje, kao preventivu da mi bubuljice ne bi ponovo buknele. Melem mi je jako pomogao za razliku od nekih jako skupljih i poznatijih proizvoda. Kada potrošim ovo pakovanje planiram da kupim ful size i obezbedim sebe za narednu godinu dana. 

Ovo pakovanje Devi melema sadrži 15 ml proizvoda i njegova cena je 444, 00 RSD dok veliko pakovanje od 50 ml košta 1320, 00 RSD. Naravno, ako kupite veće pakovanje to vam je isplativije, ali vam savetujem da prvo kupite malo i vidite da li odgovara vašem tipu kože. 
Možete ga nabaviti u Herba Svet Online Apoteci klikom na ---> Herba Svet Apoteka
i svim bolje snabdevenim apotekama. 
Da li ste koristile Devi melem? Šta mjslite o ovom proizvodu?

Нема коментара:

Постави коментар