субота, 12. новембар 2016.

Karmini Koji Su Obojili Jesen

Hladna jesen je uveliko tu, godišnje doba koje ja ni malo ne volim. Mada i jesen ima svoju lepšu stranu a za mene su to nečije ruke da me ugreju. :) Kako popraviti ovo tmurno vreme ako ne dobrim ruževima?! Kod nas su već nekp vreme aktuelne nude nijanse ruževa za usne i obično su tečne teksture. Ja više volim one jake boje, koje se baš primećuju na licu ali ni ja nisam ostala ravnodušna jednoj nude nijansi. U današnjem postu vam predstavlham ruževe koji su meni obojili jesenje dane, one koje sam najviše koristila i koji su po meni idealni za ovo godišnje doba.

Omiljeni karmin koji mislim da sam najviše koristila jeste Golden Rose Velvet Matte, nijansa 22. Jaka i drečava boja koju ne znam kako bih opisala nego boja cigle. Vuče na braon ali ima i dozu crvenkaste. Prelepo izgleda na usnama i ako imate crne oči ovo je pun pogodak. Ruž ne isušuje usne, može da se koristi bez olovke lepo je postojan. O njemu sam već pisala i voše o njemu možete saznati klikom na ---> Golden Rose Velvet Matte 22.
Njegova cena je oko 250, 00 RSD i možete ga kupiti u DM-u i Lilli-y.

Moj drugi miljenik Essence Barely There, nijansa 06. Ovo je malo svetliji ruž čija boja se stapa sa našim usnama i deluje kaoda smo stavili sjaj za usne. Svetlo braonkata boja ruža je idealna za neki neutralni makeup. Više o njemu možete pročitati ovde: ---> Essence Dugotrajni ruž.
Njegova cena je 310, 00 RSD i možete ga kupiti u Lilli-y i DM-u.
Ovaj karmin je prava nude nijansa, mene podseća na NUX tečne ruževe ali ovo je malo jeftinija varjanta. Farmasi Elegant u nijansi 06 je pravo savršenstvo. Tako kremast i postojan, miriše predivno na vanilu i na usnama izgleda čarobno. Savršeno ide u kombinaciji sa olovkom za broj tamnijom. O njemu nisam stigla da pišem još, ali svakako da ću pisati post.
Njegova cena je oko 400 RSD i možete ga kupiti putem kataloške prodaje.
Za razliku od prethodnog karmina koji je nude, ovaj karmin je izrazito jak. Farmasi Let's makeup, nijansa 21 je bordo boje koja je za mene predivna. Ko ima svetlije lice, ovaj ruž mora predivno da mu stoji. Jedina mana mu je što je malo suv, kome je to problem pre nanošenja njega može staviti labelo i tako rešiti problem.
Njegova cena je oko 200 RSD možete ga kupiti putem kataloške prodaje.
 I za sam kraj jedan tečni ruž, Maybelline Vivid matte liqid u nijansi Rabel Red 35. Prelepa crvena boja će vas osvojiti na prvi pogled, lepo bi izgledao kako na plavušama tako i na crnkama. Čitala sam negde kako je koleginicama isušivao usne ali ja taj problem nisam imala. Mada piše da je matt, ja ne bih bas rekla da jeste jer na usnama izgleda sočno. Bilo bi poželjno da imate olovku iste boje jer je tečan pa da se ne bi razlio na lice prilikom nanošenja. Više o njemu možete pročitati ovde: -->Vivid Matte 35 Recenzija.
Njegova cena je 799,00 RSD i možete ga kupiti u DM-u i Lilli-y.
Nadam se da vam se dopada moj izbor, da li posedujete neki od ovih karmina? Koji vam se najviše dopada?
 

13 коментара:

  1. Imam Farmasi 09 i stvarno je divan, kremast, prijatan na usnama :)

    ОдговориИзбриши
  2. Definitivno moj favorit ovaj Farmasi ruž 06 i Maybelline Vivid,s tim što iako volim crvene ruževe i imam ih par komada,ne stoje mi lepo :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
    2. Ne može svaki crveni ruž svima lepo da stoji, probaj neki crveni koji u sebi ima narandzastog tona. :)

      Избриши
  3. Kako je lep ovaj farmasi karmin! :)

    frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Farmasi ruževi su apsolutno odlični, također sam napisala jedan vrlo sličan post, i također sam spomenula i Farmasi ruž! Imaš vrlo lijep blog, zapratila sam te!♥ amna-tbhidc

    ОдговориИзбриши
  5. Moram probati ruzeve iz Farmasija , bas si me sad zainteresovala :)

    ОдговориИзбриши