четвртак, 5. јануар 2017.

Omiljeni Komadi Nakita + Poklon

Ono što nas svuda izdvaja od drugih dama to su dobar ruž za usne i nakit koji našu odevnu kombinqciju upotpunjuje i daje joj pečat.  Danas ću vam pokazati trenutno svoje omiljene komade nakita. Pored nakita koji ste već imale prilike da vidite u dosadašnjim postovima, predstaviću vam i nakit jedne mlade umetnice koji je  jako povoljan a ipak prelep. Kako slika mnogo više govori od reči, prvo da vidite kako to izgleda. 


Sa Zaful i DressLily sajta sam poručila elegantne komade nakita. Svi su dosta elegantni i baš za posebne prilike, nisu za svakodnevne varjante oblačenja i tako danima čekaju u regalu svoju posebnu priliku. 
Kao što imate priliku da vidite, od luksuznog nakita pobegli smo na nakit koji konačno možemo nositi svakodnevno. Bilo za izlazak u grad, za šetnju do prodavnice ili sa društvom na kafu. Ove minđuše zaista mogu uz sve da se nose. Ja sam veliki fan sitnih minđuša jer mogu da ih nosim i kada mi je svezana kosa a da ne deluju ogromno. Pored minđuša, Nakit Bilja za vas pravi i narukvice, glamurozne minđuše kao i prelepe ogrlice koje će vaš vrat ili dekolte učiniti dosta lepšim. Cene Biljinog nakita su dosta povoljne, kreću se od 70 - 700 dinara a najviše se prodaju ogrlice. 
Ova mlada umetnica može da se pohvali da ima na stotine uspešnih saradnji i zadovoljnih mušterija, a kako i ne bi kada je jako fina i pravi kreativan i unikatan nakit.
U dogovoru sa Biljom, odlučile smo da obradujemo jednu od vas. Jedna dama će dobiti dve ogrlice, jednu za sebe i jednu za svoju prijateljicu. Nagrada izgleda ovako a nagradna igra će početi za par dana. 
Nakit Bilja možete poručiti pogledati ili se javiti za više informacija na njenom facebook profilu, klikom na ---> Nakit Bilja.
Dostava se vrši putem pošte na vašu adresu.

6 коментара: