недеља, 19. фебруар 2017.

Top 5. Bags With Romwe Site

Zadnjih nekoliko dana u svoje slobodno vreme volim da gledam ponudu stranih sajtova za kupovinu. Razgledajući ponudu sajta Romwe shvatila sam da dugo nisam pisala o onome bez čega ni jedna žena ne može izaći iz kuće, a to su torbe naravno.

Crna klasična torbica je potrebna svakoj od nas jer se može nositi svuda a ipak izgledati otmeno i stilizovano. Svakoj od nas treba ovakva torba koja bi se uklopila uz svaku odevnu kombinaciju (osim na trenerku ☺ ). Nije mnogo velika a ni mala pa je baš onolika kolika treba da bude i ima dovoljno prostora da nam u nju stane ono osnovno što uvek nosimo sa sobom. Detalje o njoj možete videti ovde: ➡ Black Velvet Quilted Mini Flap Chain Bag. A, ja bih samo dodala da je znatno povoljnija u odnosu na cene kod nas.


Druga torbica koja mi se veoma dopala je ova malena, zlatno šljokičasta. Idelna je za devojke mojih godina, noćne izlaske kao i neke posebne prilike i svečanosti. Deluje jako otmeno i glamurozno i mislim da bi se svima dopala. 
Detalje o dimenzijama torbice i ceni možete pogledati ovde: ➠Gold Glitter Evening Bag With Chain

Proleće je na korak od nas i to je ujedno i moje omiljeno godišnje doba. Možda mi se baš zbog toga ova torbica toliko i sviđa. Crne je boje, ukrašena cvetnim detaljima i idealna je za  naredne dane. Može se nositi baš svuda i kombinovati uz razne odevne kombinacije. Detalje o njoj možete pogledati ovde: ➡ Black Flower Print Buckle Strap Flap Bag.

Nisam zaboravila ni na vas mame, znam da vam je potrebna torba u koju može da stane dosta toga, od karmina i maramica do slatkiša i igračkica. No, to nije razlog da vaša torba ne treba da izgleda lepo i moderno a ipak praktično. Meni se jako dopada ovaj set u kom dobijate dve torbe jednu veću i jednu manju. Boja torbe mi se veoma sviđa i nema razloga da nam sve bude monotono i crno.  Detalje o dimenzijama i ceni možete pogledati ovde: ➡Pink Faux Leather Tote Bag With Crossbody Bag.
Za sam kraj posta pripremila sam jedan malo drugačiji ranac, pošto znam da mnoge od vas imaju decu pa što ne bi pokazali nešto lepo i za njih?! Moja sestra je oduševljena izgledom istog kao i bojom jer je roze omiljena boja devojčica. Veoma je lep i zanimljiv, a detalje o njemu možete videti ovde: ➡Pink Contrast Bow Backpack.

Na Romwe sajtu možete kupiti žensku garderobu, obuću, aksesoare, nakit, pribor za šminkanje i još jako puno zanimljivih a povoljnih predmeta. 

Koja torba vam se najviše dopada i da li ste već kupovale na Romwe sajtu?

5 коментара: