понедељак, 17. јул 2017.

Kupovina sa Yoshop Sajta - Online Shoping

Pozdrav dame, haljine su moja opsesija i kada ih vidim prosto požeim da ih imam sve, bez obzira na to što ih možda nikada neću obući jer možda neću imati priliku za to, imam ih mnogo i prosto ih mnogo volim. Danas vam predstavljam haljine koje sam kupila na jednom jako povoljnom sajtu, a to je Yoshop.. Dostava sa ovog sajta je besplatna za sve, dodatne troškove carine nisam imala. 
Na ovom sajtu možete nabaviti garderobu za vas i vaše muškarce, nakit, pribor za šminkanje, obuću, aksesoare i predmete za uređenje doma. Ovo je jedan od najpovoljnijih sajtova sa kojih sam do sada kupovala. Izabrala sam tri haljine, dve su vrlo elegantne i za posebne prilike dok je jedna prava letnja. Veličine su standardne našim veličinama, samo obratite pažnju na dužinu haljina. Meni je jedna veoma kratka, mogu da je nosim ali da se saginjem ni slučajno ne smem. 😊 Sve haljine su jako povoljne i ne prelaze 15$ (1300 dinara). Ispod slka ću ostaviti linkove na kojima ih možete videti a o kvalitetu pišem na kraju posta.












Jako sam zadovoljna haljinama, veoma su lepe i još su lepše uživo. Prijatne su za nošenje a materijali su veoma kvalitetni. Meni se naviše dopada crna haljinica jer je lepršava i baš po mom ukusu mada su i druge dve izuzetno lepe. Svima bih preporučila ovaj sajt za kupovinu jer sam ja zaista zadovoljna a ljudi su jako prijatni. 
Celokupnu ponudu sajta možete videti ovde: Yoshop.
Koja haljina vam se najviše dopada?



https://www.yoshop.com/?lkid=10868852

18 коментара:

  1. Beautiful look
    https://retromaggie.blogspot.pt/

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман17. 7. 2017. 23:55:00

    Predivno ti stoje sve!

    ОдговориИзбриши
  3. Mnogo mi se dopada tvoj izbor, već znam oje ću kupiti. Za koliko dana s ti stigle?

    ОдговориИзбриши
  4. Haljinice su prelepe, i odlicno ti stoje ♥

    ОдговориИзбриши
  5. Love your post dear ♥
    If you want check out my blog . I write about fashion,beauty and lifestyle .Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam ljubitelj kratkih haljina ali tebi odlicno stoje :) poklikala sam linkove :)

    ОдговориИзбриши
  7. beautiful dresses dear:)
    Only the most beautiful dresses glamchase ebay plus size prom dresses reviews are thought for a perfect beauty like you!Let us buy sexy dresses for great day.
    http://www.glamchase.co.uk

    ОдговориИзбриши