субота, 8. јул 2017.

Moj Šminkeraj: Balea Golden Shine Losion Za Telo - DA ILI NE?!

Leto je uveliko nastupilo a našoj koži je potrebna dodatna nega i hidratacija, današnji post je posvećen Balea losionu koji u sebi sadrži zlatne šljokice.

Losione za telo najviše koristim tokom leta, zato što koži pored dodatne nege i hidratacije daruju i prelepe mirišljave note. To je bio razlog kupovine ovog proizvoda, da li je on ispunio sva moja očekivanja saznaćete u nastavku teksta.
Balea losion za telo dolazi nam u tubi od 200 ml, samo pakovanje je mnogo lepo dizajnirano pa prosto mami da ga kupimo. Ovo je limitirana serija proizvoda što znači da je broj ovih proizvoda ograničen i ne može se naći uvek.

Glamurozna formula sa sa zlatnim sjajem sadrži prirodno ulje i kakao puter. Koristi se tako što se svakodnevno nežnim, kružnim pokretima umasira na kožu.

Tekstura proizvida je kremasta i u svojoj teksturi sadrži sitne, zlatne šljokice koje se nakon razmazivanja losiona jasno mogu videti po celom telu. Nisu jako krupne, baš onakve kakve treba da budu. Nakon par sati polako počinju da nestaju a posle šest časova od nanošenja jedva da se mogu i videti na telu.

Kada pričamo o hidrataciji, njom nikako nisam zadovoljna. Zapravo, nisam sigurna uopšte i da je ima. Nakon nanošenja ovog proizvoda koža bude meka oko pola sata a potom imam osećaj suve kože, dakle hidratacije uopšte i nema što je po meni veliki minus.

Pored toga što se pokazao kao loš po pitanju hidratacije, miris losiona je više nego prelep i veoma mi se dopada. Žao mi je što se ne zadržava dugo na koži i miris brzo izvetri, ali veoma lepo miriše.

Ako bih ponovo kupovala ovaj proizvod, ne znam da li bih ga ponovo kupila. Ovo je sjajan dekorativni proizod ukoliko ga kupujete zbog sjaja i šljokica koje u sebi sadrži, ali ukoliko od njega očekujete nešto više poput nege mislim da to nećete dobiti.

Ovaj proiyvod možete kupiti u DM-drogerijama. Ne sećam se taćno koliko je koštao ali nije bio više od 350 RSD. 

Da li koristite ovaj losion, kakvi su vaši utisci?

3 коментара:

  1. Ima bas lepo pakovanje <3 nesto i ne volim sljokice pa cu ga zaobici :)

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi se sviđa pakovanje proizvoda, a i to što ima šljokice, ali kao što si već rekla, hidratacija veliki minus, a meni je to jako bitno kod proizvoda, kao i većini ❤❤❤

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  3. Pakovanje je predivno. Nisam ga probala, ali mogla bih :D
    Do sada sam koristila plavi Planet Spa maslac iz Avona i bio je odličan za sva godišnja doba, ali su ga povukli iz prodaje :(
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши