понедељак, 17. јул 2017.

Moj Šminkeraj: Favoriti Proleća 2017-te.

 Zdravo, lepe moje. Nadam se da ste dobro i da uživate u ovom lepom vremenu a danas vam predstavljam kozmetičke favorite proleća. To su proizvodi koji su se po svom kvalitetu izdvojili u tom vremenskom periodu i koje sam najviše koristila. O nekima ste čitale na blogu, ukoliko niste pored slika ću ostaviti linkove, dok ću o nekima kasnije pisati.


Potraga za idealnim šamponom za masnu kosu se nastavila i na red je došao Shauma šampon sa 7 trava, koji je namenjen za svežinu i volumen normalne kose i kose koja se brzo masti - a moja je baš takva. On je za mene iskreno bio pravo otkriće, kosa mi se više ne masti, nema peruti a volumen imam divan po par dana. Zaista mi se mnogo dopada a sasvim slučajno sam ga kupila u jedoj radnji, kako nije bio veliki izbor odluka je pala na njega i eto pravo čudo od šampona.
 O revlon tretmanu za kosu ste mogle već čitati na blogu, jako mi pomaže da raščešljam kosu nakon pranja, hrani kosu i čini je zdravom i izuzetno mekom, prelepo miriše i jako mi pomaže u nezi svoje kose. Cena jeste malo veća ali isplati se kupiti ga jer je zaista kvalitetan. Ukoliko ste propustile post, možete ga pročitati OVDE Revlon Uniq One Maska & Revlon Uniq One Tretman Za Kosu.
 Herbalife Skin 4 je još jedan proizvod o kom ste mogle čitati, mnogo mi je pomogao u borbi protiv podočnjaka i tamnih kolutova oko očiju za veoma kratko vreme i zbog toga je jedan od prolećnih favorita. Ukoliko želite da znate više o njemu, možete pročitati detaljnu recenziju OVDE Stop Podočnjacima! Herbalife Skin - Hidratantna Krema Za Kožu Oko Očiju.
 Ingrid podloga za senku mi pomaže da svaki makeup look izgleda besprekorno i dugo traje na očima. Uz ovu podlogu senka na očima izgleda intezivnije i lakše se nanosi, znatno duže stoji na očima i mnogo lepše izgleda. Više o njoj možete saznati OVDE INGRID HD Beauty Innovation Podloga Za Senku.
 Elixir tečni, matt dugotrajni ruževi su zaista neodoljivi kada su njihove nijanse u pitanju. Veoma su postojani, imaju raskošne i pune boje, a moj omiljeni je u nijansi 333 - Muse Pink. O njemu sam nedavno pisala i post možete pročitati OVDE Moj Šminkeraj: ELIXIR Mat tečni ruž 333 Muse Pink.
 Elixir Satin 24/1 je paleta koja je neophodna svakoj dami koja želi da u jednoj paleti ima čak 24 prelepe senke i koju može poneti svuda sa sobom jer ne zauzima mnogo mesta u torbi a ima i ogledalce pomoću kog je šminkanje lakše i brže.  Predivna paleta koju ja jako često koristim i koja je po ceni pristupačna svima vama, daje vam mnogo više nego palete nekih skupljih i poznatijih brendova. Recenziju ove palete možete pročitati OVDE Paleta senki za oči ELIXIR Satin 24/1.
Golden Rose Velvet Matte kolekciju ruževa jako volim a jedan se posebno izdvojio po svojoj nijansi, nijansa ovog ruža je 20, nešto između crvene i bordo. Više o o njemu i još nekim ruževima iz ove kolekcije čitaćete uskoro na blogu. 

Nadam se da vam se dopadaju moji favoriti, ukoliko koristite neke od ovih proizvoda podelite vaše utiske sa nama ispod ovog posta. Pratite me na blogu i instagramu jer uskoro počinje jedno veoma lepo nagrađivanje za vas. 
Hvala na čitanju! 😊

6 коментара:

  1. Prvo što sam se zapitala bilo je: Kako je mome oku izmakao post o okoloočnoj kremi. Obožavam ovakve kreme i uvijek mi dobro odđu jer skroz malo spavam i uvijek se borim sa podočnjacima. No, kada sam kliknula na link shvatila sam da je post pisan početkom proljeća :D.
    Nisam isprobala niti jedan od favorita, ali sam uživala u čitanju i odabrala nekoliko za probu :D
    Želim ti lijep dan!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imamo isti problem, nedostatak sna nam uzrokuje podočnjake. :D
      Javi utiske ukoliko probaš neki od ovih proizvoda. <3

      Избриши
  2. Nisam isprobala niti jedan od favorite.

    ОдговориИзбриши
  3. Lep koncept bloga,interesantno pisanje.Malo smeta pop-up koji na telefonu skroz zablokira vidik i ja i se suvise rano.Mala sugestija:-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala lepo na sugestiji, do sada se niko nije žalio ai trebali su reći. Problem je rešen, nadam se da ćete sada moći normalno da čitate blog. :)
      Puno Pozdrava!

      Избриши
  4. Odlican post, koristim GR ruz i zadovoljna sam, a Revlon proizvode koristi moj fruzer u salonu i stvarno su dobri, miris je fantastican.♡

    ОдговориИзбриши