среда, 26. јул 2017.

Moj Šminkeraj: Ingrid Ideal Face Tečni Puder - KiP

Odličan makeup look je danas nemoguće postići bez dobre podloge, odnosno tečnog pudera koji savršeno odgovara našem licu. U svetu lepote danas možemo pronaći mnogo beauty proizvoda zahvaljujući kojima će naše lice izgledati lepše, ali tečni puder je osnovni deo šminke koji treba svakoj od nas dok se drugi kozmetički proizvodi mogu ali i ne moraju koristiti.

Nedavno sam bila u prilici da isprobam i testiram Ingrid Ideal Face tečni puder, Poljskog brenda Ingrid, koji se za veoma kratko vreme izdvoijo na našem tržištu jer je odličan sklad kvaliteta i cene. 
Puder nam dolazi u jako lepoj i luksuznoj ambalaži, koja sadrži čak 35 ml proizvoda. Bočica ima pumpicu koja nije automatska, te nam omogućava da istisnemo onoliko proizvoda koliko sami mislimo da nam je dovoljno. Tekstura pudera je tečna, a meni se dopada što je malo gušće teksture pa nam omogućava lako i ravnomerno nanošenje. Lako se nanosi i pristima i uz pomoć četkice.

Nijansa pudera o kom vam pišem je ,,12 - Natural Biege'', a pored njega možete kupiti još četiri nijanse, a to su: ,, 11- Nude, 15 - Natural, 16 - Peach i 17 - Warm Biege''. 


Kada sam poručivala puder nisam mislila da će moje lice za tako kratko vreme primiti crnu boju, pa mi je sada nijansa dosta svetlija od prirodne boje kože. Zbog toga ga sada ređe koristim, ali to nije bio razlog da ga dobro ne testiram i prenesem vam moje utiske. Kako je rok trajanja pudera veoma dug, čak do 2020-te godine, puder ostavljam za kraj godine kako bih uživala u njegovim čarima. 
Imam normalnu kožu lica sa masnom T-zonom i mislim da je ovaj puder pogodan više za normalnu i suvu kožu lica dok je masnu T-zonu potrebno vrlo malo fiksirati puderom u prahu. U svom sastavu sadrži i parabene pa se nadam da će u budućnosti poraditi na tome. Nije mi izazvao iritacije niti neki neželjeni efekat.

Tekstura pudera je veoma lepa, sjajno ujednačava ten i veoma je lagan na licu. Šta više, mislim da je jedini puder koji sam probala a da mogu da kažem da je više nego lagan za lice, a probala sam ih dosta. :)

 Nema osećaja težine ili suve kože. Koristila sam ga i sa i bez podloge za šminku i sjajno se pokazao u oba slučaja, neće prosijati na licu čak ni posle 8h od nanošenja na lice. Mislila sam da će se to desiti jer ipak su visoke temperature, ali sam se u stvari oduševila. Dovoljan je jedan sloj pudera kako bi pokrio manje nepravilnosti na licu i ujednačio ten, ukoliko vam je to potrebno možete ga slobodno naneti u još jednom sloju i nadograditi na mesta gde je potrebno, neće se razmazati  niti napraviti mrlje. 

Veoma mi se dopada jer  na  licu izgleda potpuno prirodno, nema onog žutog tona u sebi a lice bude veoma nežno i meko na dodir. Mislim da je ovaj puder odličan i za dame u srednjim godinama jer zahvaljujući njemu koža izgleda mlađe, odmorno i blistavo - što je teško reći za pudere ovog cenovnog ranga. Jedino što je mala mana jeste što nijanse nisu poređane od najsvetlije ka najtamnijoj, pa prilikom odabira nijanse posebno obratite pažnju na to. 

Kada pričamo o pokrivenosti, mislim da ima srednje  pokrivanje, smatram da veće nepravilnosti na koži poput bubuljica ne bi baš mogao da prekrije. Ali savet plus vam je da nakon njega koristite puder u kamenu i tako postignete lepu matt blistavu završnicu ili pre pudera na kritična mesta nanesete korektor. U svom sastavu sadrži UV filter koji vas štiti od zračenja pa je pogodan za ovo vreme a pomaže i da se sakriju bore i linije ispod očiju.

Ono što je dobro jeste da je sada na velikom sniženju, pa ga trenutno možete kupiti po ceni od samo 525, 00 dinara. Inače je njegova redovna cena 655,00 dinara. Puder možete kupti u svim bolje snabdevenim parfimerijama kao i na sajtu Kozmetika i Parfemi,  uz porudžbine preko hiljadu dinara imate besplatnu dostavu kozmetike.

Da li ste koristile Ingrid Ideal Face puder? Podelite vaše iskustvo sa nama.

Fb.PagesMoj Šminkeraj Blog
Instagram: Moj Šminkeraj Blog

9 коментара:

  1. Lovely blog. Followed you , would love if you could follow back =)

    http://www.beautorgeousworld.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicna recenzija, inace, mene Ingrid sa njihovim puderima odusevljava sve vise :) ♥

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post draga <3 fotografije su ti super :)

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam se susretala sa ovim brendom, ali recenzija je savršena. Sve pohvale!
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши
  5. great product..followed you already dear..

    https://jehanmohammad.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam probala mnogo od ovog brenda, ali izgleda obećavajuće.
    Odlično opisan proizvod.

    ОдговориИзбриши
  7. sounds like an interesting product!

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net/

    ОдговориИзбриши
  8. Such a great product dear! Thank you for sharing ^^. Btw, I’m inviting you to join my giveaway, you can win Kawaii Surprise Mix Bags . If you want to support each other by follow on GFC, Let me know you follow me! I'll follow back asap! ^^

    Love xx
    Official Seol ♥ || GIVEAWAY

    ОдговориИзбриши
  9. Deluje mi odlično, volela bih da ga isprobam. :)
    PS: Zapratila sam te, možeš da me zapratiš nazad.

    The Fashion Spell | YouTube

    ОдговориИзбриши