среда, 9. новембар 2016.

DressLily - Lista Želja #2

Drage moje, kao što možete primetiti u današnjem postu vam predstavljam svoju drugu listu želja sa kineskog sajta DressLily. Na njihovo i moje zadovoljstvo, odlučili smo da nastavimo saradnju, nadam se da će ovaj put sve biti kako treba. Moram vam priznati, da sam primetila da vam se ovakvi postovi kod mene veoma dopadaju što mi je jako drago. Nadam se da će vam se i ovaj put dopasti moj izbor. Na Dresslily sajtu možete kupiti žensku i mušku odeću, kozmetiku, pribor za šminkanje, obuću, nakit i aksesoare, kao i stvari za uredenje kuće. 

Kako je zima stigla, garderoba za zimu je najpotrebnija. Ono što sam ja za sebe izabrala to je trenerka koju možete nositi kako u ovom hladnom periodu tako i na proleće. Veličinu, cenu i više slika možete pogledati na sledećem linku: ---> DressLily Trenerka.
Predpostavljam da kada kupujete ili poručujete nešto za sebe da ćete želeti da kupite nešto i vasoj dragoj osobi ili jačoj polovini. Meni se još prošli put dopala jedna muska košulja, koja je sada na sniženju čak 50 %. Mnogo je lepa, pa ako želite nekoga da obradujete, ovo je moj predlog i možete je pogledati ovde: ---> Muška Košulja.
Kako bi ovaj post bio potpun, tu se mora naći i nešto od kozmetike ili pribora za šminkanje. Ovaj put izabrala sam četkice, jako mi se sviđaju i nadam se da će mi biti od koristi jer su mi baš potrebne. Četkice i njihovu cenu možete pogledati na sledećem linku: ---> Četkice
Nadam se da vam se dopao moj izbor, a na DressLily sajtu je trenutno veliko novembarsko sniženje. Imaju zaista velike popuste koje vredi pogledati i iskoristiti. Detaljnu ponudu možete videti ovde: ---> Ludo Sniženje na Dresslily sajtu.

Šta vam se najviše sviđa? 




4 коментара: