субота, 19. новембар 2016.

Hedera Vita Maska Za Regeneraciju I Oporavak Oštećene Kose

Kompanija Hedera Vita u svom paketu kozmetike za testiranje, poslala mi je i jedan tester regenerišuće maske za oporavak oštećene kose. Kao što rekoh, ovo je tester i sadrži 50 ml proizvoda a originalno pakovanje od 200 ml možete kupiti po ceni od 340 dinara.
Maska nam dolazi u malenoj, beloj plastičnoj kutici sa poklopcem. Lako se otvara što je jedan plus više kod mene, jer ne volim proizvode za negu tela ili kose koji se jako teško otvaraju. Tekstura maske je gusta, poput kreme, bež-rozikaste je boje i ima malo jači, lep miris koji se nakon upotrebe na kosi ne oseća. Maska je pravljena od prirodnih sastojaka, ne sadrži parabene niti druge štetne sastojke.
Maska za regeneraciju kose je izrađena na bazi meda i ulja argana i biljnih ekstrakta koji kosi vraćaju prirodnu ravnotežu i omekšavaju je. Redovnom primenom maske kosa postaje bujnija, čvršća i elastičnija, dobija zdrav izgled i lako se oblikuje na željeni način.

Arganovo ulje - vlaži kosu i čini je mekom i laganom za češljanje, sadrži antioksidante, te ima svojstva omekšavanja i hidriranja.

Masku sam koristila tri nedelje, nakon šamponiranja nanesem je na teme glave i celu dužinu kose. Sačekam pet minuta i nakon toga isperem kosu. Moram vam priznati da mi se ova maska veoma dopala iz više razloga. Prvo zbog toga što ne stvara perut, imam masno teme glave i mislila sam da će se perut pojaviti, međutim prijatno sam se iznenadila. Maska kosu divno neguje i daje joj vema lep volumen i elastičnost. Kosa izgleda kao tek oprana i posle četiri dana, što je u mom slučaju ne zamislivo. Ne mrsi se, lako se raščešljava i lako se fenira. 
Smatram da vam maska pruža i više od onoga što se od ove maske očekuje i da vredi mnogo više od ove cene koju ima. Posle korišćenja maske, kosa bude meka i nežna poput svile, volim onaj osećaj kada osušim kosu i vidim da je mnogo lepa i hidrirana. Ukoliko vam baš sada fali dobra maska za kosu, imate moje preporuke. 

Hedera Vita proizvode kao i ovu masku, možete kupiti u DM - drogerijama, Univerexport radnjama kao i na njihovom Online Shopu klikom na: ➜ Hedera Vita Online Prodavnica.
Spisak rasnji gde možete kupiti ovu kozmetiku, pogledajte ovde: ➜ Hedera Vita spisak objekata za kupovinu.





7 коментара: