уторак, 8. новембар 2016.

Regenerišuća Maska Za Kosu - Bugarska Ruža

Zdravo, lepotice! Pre oko mesec ipo dana čula sam se sa ljudima iz kompanije Bugarska Ruža koji su mi ponudili da izaberem sama proizvod koji želim i da o njemu napišem utiske. Pored mnogo parfema, kremica za ruke i lice, kozmetike za trudnice i i porodilje, kozmetike za bebe i decu, odlučila sam se za REGENERATING OLIVE masku za kosu iz linije Olive Oil. Ukoliko niste još upoznati sa ovom kozmetikom, prvo par reči o njoj.
Kompanija Land Of Roses D.O.O se bavi uvozom i distribucijom proverenih i visoko kvalitetnih proizvoda na bazi biljnih ulja i prirodnih ekstrata. U saradnji sa nekoliko drugih kompanija nudi srpskom tržištu veliki asortiman sredstava za ličnu higijenu i ulepšavanje, baznih i eteričnih ulja, hidrolata, parfema i sveća, do kućne hemije. Jedini vodeći kriterijum prilikom odabira partnera je da je proizvođač licenciran za proizvodnju sertifikovanih proizvoda koji su što prirodniji, što manje štetni za svakodnevnu upotrebu i da nisu testirani na životinjama.


O proizvodu:

Regenerišuća maska za kosu od maslinovog ulja. Moćna formula bazirana na maslinovom ulju, hidrolizovanim pšeničnim proteinoma i D - pantenolom, intezivno neguje sve tipove kose, posebno suvu i oštećenu kosu. Jača koren, stimuliše rast kose i čini je zdravom, jakom i elastičnom. 

Maska za kosu nam dolazi u kartonskoj, fino dizajniranoj kutiji u kojoj se nalazi pakovanje sa maskom. Pakovanje je svetlo zelene boje, što mene odmah asocira na prirodnu kozmetiku. U ovom pakovanju dobijamo 330 ml proizvoda koji će nam jako dugo vremena trajati.
Svi koji pratite moj blog od početka znate koliko mi je kosa bitna, zbog toga sam izabrala ovaj proizvod. Čim sam je dobila počela sam da je koristim, ne bih li videla poboljšanje. Miris maske je veoma blag, ali se nakon pranja uopšte ne oseća na kosi. Koristila sam je tri puta nedeljno tako što nakon pranja nanesem masku na sredinu i krajeve kose, na teme glave je nisam stavljala. Zatim sačekam 5 do 10 minuta i isperem. U početku nije bilo nekog pomaka, osim što sam kosu malo lakše raščešljavala. Posle dve nedelje korišćenja primetila sam da mi je kosa svežija i elastičnija. Nastavila sam da koristim masku i rezulatom sam prezadovoljna jer mi je kosa za kratko vreme veoma dosta porasla. To je ono što sam želela od ove maske i to sam i dobila. Pored toga što sam dobila na dužini, krajevi kose kao da su se obnovili, izgledaju jako lepo i nahranjeno. Mislim da sam konačno našla proizvod koji odgovara mojoj kosi i koji neću menjati. Krajevi kose su mi i dalje suvi ali se ne lome i ne pucaju kao ranije. I što je najvažnije kosa mi se ne mrsi nakon feniranja, mogu lagano da je rasčešljam. Ovo je definitivno maska koja je preporodila moju kosu.

Cena ovog proizvoda je 600, 00 RSD ili 5 e.

Masku kao i druge Bugarska Ruža proizvode možete kupiti u prodavnicama Zdrave Hrane kao i na njihovom online sajtu klikom na: ---> Bugarska Ruža.

2 коментара: