понедељак, 25. јул 2016.

Brzosušeći Lak za Nokte - Farmasi


Kažu da je žena bespomoćna samo dok joj se ne osuši lak na noktima. Zato vam danas predstavljam Farmasi brzosušeći lak za nokte. O, da dobro ste pročitale. Radi se o laku za nokte koji je suv na noktima za manje od dva minuta. 

O proizvodu:
My Style Quick Dru je nova kolekcija lakova za nokte Farmasi kozmetike. Za sada ga možete nabaviti u 35 nijansi a nijansa o kojoj vam ja pišem je 508. Lakovi nam dolaze u malim, kockastim bočicama i u njima dobijamo 6-ml proizvoda. Pored toga što je ovo malo pakovanje, četkica laka je standardna kao i ostale, široka je pa celu noktnu pločicu možemo premazati u jednom potezu.

Boja laka mi se dopala na prvi pogled, rozikasta nude varjanta. Posle prvog nanošenja lak se osušio jako brzo, čini mi se za manje od dva minuta. Dobila sam nežnu roze boju ali da bih dobila punu boju laka premazala sam nokte još jednom. Nakon toga sam dobila nude nežnu roze boju koja mi se mnogo više dopala nego prethodni sloj. Kada se radi o postojanosti laka, mogu da kažem da je sasvim zadovoljovajuća. Meni je lak stajao šest dana na noktima bez ikakvog krunjenja, boja nije izbledela bila je intezivna kao prvog dana. Međutim, posle 4-5 sati provedenih u bazenu lagano je počela da spada. Nije ni čudno, jer ipak je stajao šest dana bez micanja i voda je učinila svoje. Sasvim solidan i lep lak. Mnogo mi se sviđa cela kolekcija lakova za nokte jer mi nijanse izgledaju nekako drugačije i boje su prelepe.
Na prethodnoj slici možete videti kako izgleda lak na noktima posle dva nanešena sloja. Predivan je, zar ne?

Ukoliko želite da poručite ovaj lak ili neki drugi Farmasi proizvod to možete učiniti na stranici Farmasi Kozmetika SRB, tu se takođe možete i učlaniti u Farmasi katalošku prodaju i dodatno zaraditi ili nabaviti kozmetiku po dosta nižim cenama. 
Cena proizvoda: 75, 00 RSD ili 0, 61 e.
Ocena proizvoda 1/10: 10.
Da li bih ga preporučila vama: Da, mnogo je lep.

Da li koristite Farmasi kozmetiku, koji je vaš omiljen proizvod?

2 коментара: