среда, 27. јул 2016.

Lets' Makeup Ruž Za Usne - Farmasi

Pozdrav svima! Današnji post je posvećen jednom atraktivnom, Farmasi ružu za usne koji možete koristiti kada imate svečane prilike ili ako želite da ostavite jak utisak na nekoga.

O proizvodu: 
Nova, poboljšana formula koja kombinuje posebno odabrane sastojke kako bi se osigurala dugotrajna boja. Proverite zašto je ovo naš najprodavaniji ruž! 


Farmasi ruž nam dolazi u maloj, zanimljivoj, plastičoj ambalaži žute boje, sa providnim poklopcem. Samo pakovanje ruža nije luksuzno ali mi se dopalo jer je žute boje čime se  izdvaja od drugih ruževa. Ima predivan miris kao i svi ostali Farmasi proizvodi i u ovom pakovanju dobijamo 4 mlE proizvoda. Nijansa ruža o kom' ću pisati je 45.

Ovo je mnogo lep ruž, ima bogatu i raskošnu boju. Na proizvodu možemo videti urezani logo brenda Farmasi kao kod svih njihovih ruževa. Nije čista crvena a nije ni bordo , ali je fenomenalna boja koja se može koristiti za sve svečane, otmene ili elegantne kombinacije odevanja. Kada se radi o postojanosti ruža, na usnama stoji 5-h bez micanja, posle 5-h bi ga trebalo malo popraviti. Lako se nanosi ali je moja preporuka pre nego što nanesete ruž da stavite olovku iste ili tamnije boje na usne, kako ruž ne bi prelazio na lice i kako bi ste imale prelep oblik usana bez mrlja. Jako mi se sviđa što ruž na svetlosti izgleda jarko crveno dok u hladu ili tamnijoj prostoriji izgleda bordo. Ne isušuje usne i ne sadrži paraben. Ovo je ruž za one koje baš žele da budu primećene i zanosne. :)
Pakovanje ruža je čvrsto pa ga možete nositi bilo gde sa sobom jer ne zauzima mnogo mesta i neće se otvoriti. Mnogo volim ove jake boje i često ih koristim jer uz ovakav ruž stavim samo ajlajner u malo debljem sloju i tako imam savršen makeup i ne izgubim mnogo vremena za šminkanje. Pošto je ruž jak, mislim da će prelepo izgledati na svim plavušama kao i na crnkama  koje imaju svetliji ton lica.
.

Cena ruza je 395, 00 RSD ili 3,21 e
Ovaj ruž ili neki drugi Farmasi proizvod možete kupiti na stranici Farmasi Kozmetika SRB, tu se takodje možete učlaniti u Farmasi katalošku prodaju i dodatno zaraditi, kao i kupiti kozmetiku po znatno nižim cenama i uživati u njihovim popustima ili pogodnostima. Tu se takođe možete informisati o svim novitetima i pogodnostima koje vam nudi Farmasi brend.

Нема коментара:

Постави коментар