понедељак, 11. јул 2016.

DERMIX Mleko Za Skidanje Šminke, Sapuni Za Kosu i Lice - Grupna Recenzija



Dermix brend je kreiran u skladu sa najnovijim dostignućima i osnovnim principima naučne dermatologije. Svi preparati iz kolekcije služe za negu kože i stimulaciju njene prirodne sposobnosti regeneracije i zaštite.

Dermix recepture su rezultat naučnog rada i dugogodišnjeg iskustva renomiranog Prof. dr M. Milojevića i naučnog tima Dermatološkog centra. Stručnost ovog tima u oblasti kozmetske dermatologije i njihova posvećenost očuvanju zdrave i lepe kože garant su visokog kvaliteta i idealne sinergije sastojaka u Dermix preparatima.

Efikasnost formula i veliki broj zadovoljnih korisnika Acne Intensive formule, Antibola, Venefita i Hemorodola najbolji su pokazatelji trajnog poverenja u naše proizvode. Odaberite i Vi najbolje za Vašu kožu.

Inspirisan naukom, Dermix je sinonim za lepu i zdravu kožu!  
Kao što ste imale priliku da vidite, kompanija Dermix mi je pružila tu čast da pored Venefit krem gela probam još neke njihove proizvode. Jako sam se obradovala na pruženoj prilici i njihovoj velikodušnosti, pogotovo zato  što su mi poslali baš ono što bih volela da probam. U nastavku posta možete pročitati recenzije Dermix mleka za skidanje šminke kao i sapuna za kosu i lice. 
O proizvodu:
Dermix mleko za skidanje šminke efikasno uklanja šminku i vodootpornu maskaru ostavljajući kožu besprekorno čistom i nežnom. Kožu prekrivenu šminkom navlažiti mlakom vodom. Jagodicama prstiju naneti makeup remover, otkloniti tuferima, potm oprati kožu blagim sindetom. Kao sledeće korake preporučuje se čišćenje Dermix Face losionom, zatim nanošenje Dermix Anti Age Hydratora za negu, prevenciju dehidratacije i usporavanje starenja kože. 

Makeup Remover nam dolazi u čvrstoj, plastičnoj bočici u kojoj dobijamo 200 ml proizvoda. Tekstura proizvoda je jako gusta, bele boje i ima blag miris. Jedva sam čekala priliku da se našminkam i da vidim njegovo dejstvo. Pre nego što sam počela da skidam šminku mislila sam da samo treba da nanesem proizvod na lice i počnem sa skidanjem. Međutim  prethodno treba nakvasiti lice mlakom vodom pa zatim mlekom skidati šminku. Tako sam i učinala, prvo sam nakvasila lice, zatim tuferima skidala šminku sa obraza i čela, pa novim tuferom područje oko očiju jer je ono jako osetljivo. Moram vam priznati da jako efikasno deluje, otklanja šminku bez ikakvih tragova, ne izaziva iritacije na području oko očiju što me je pozitivno iznenadilo i uklanja čak i vodootpornu maskaru. Ima odlično dejstvo, efikasno je i dopada mi se što sada imam rešenje kako da skinem i vodootpornu šminku. 
Cena proizvoda je: 817, 00 RSD ili 6, 62 e.
O proizvodu:
Dermix sapun za kosu - čvrsti šampon, bogata kremasta pena omogućava upotrebu Dermix sapuna sa kozijim mlekom i za pranje kose.
On neguje teme glave prirodnim uljima pa je kosa sjajna i meka. Period između dva pranja se produžava, a perut postepeno smanjuje.
Na vlažnu kosu direktno utrljati čvrsti šampon. Prva pena je blaga dok kod drugog utrljavanja dolazi do stvaranja kremaste pene kojom treba blago masirati teme. Dobro isprati toplom vodom.
Kada sam dobila sapun bila sam jako skeptična, jer nikada pre nisam koristila sapun za kosu. Šta više, nisam znala ni kako se koristi. A, onda sam naravno probala. Prvo sam nakvasila kosu, zatim sapun natrljala na ruke sve dok nije počeo da peni. Pa sam onda nanela na teme glave pa na celu dužinu kose. Zatim sam isprala čistom vodom i nisam htela da stavljam ni masku, ništa da bih videla rezultat pranja. Kada sam osušila kosu, ona je bila tako blistava, meka i nežna. Čak su i krajevi bili meki, nisu bili suvi kao inače. Ovaj sapun je dakle hidrirao kosu pa je dobila svoju mekoću i nežnost.Takođe se preporučuje i za one koji imaju perut. Pošto je malo pakovanje sapuna, još jedna pozitivna stvar kod njega je što ga možemo staviti u svaki neseser kada idemo na putovanja, jer ne zauzima mnogo mesta.
Cena ovog prizvoda je: oko 241, 00 RSD ili 
O proizvodu:
Dermix univerzalni sapun - Većina ljudi smatra da posle pranja našim sapunom sa kozijim mlekom mogu da koriste manje količine hidrantnih kremova za negu kože. Osećaju da im je koža meka, elastična i zdravija.
Odsustvo konzervansa i prirodne sirovine, te strpljiva i detaljna ručna izrada uz kontrolu svakog segmenta proizvodnje preporuka su za svakodnevnu upotrebu. Sapun je namenjen za čestu upotrebu u toku dana, za pranje ruku, lica i tela. To je univerzalni sapun za celu porodicu od najmladjeg do najstarijeg člana porodice.





E, sada utisci o sapunu za lice sa kozjim mlekom. O ovom sapunu vam mogu pričati do sutra. Jednostavno, divan je! Ja ga koristim ujutro za umivanje lica i uveče posle skidanja šminke ili pred spavanje. Blaži sapun nisam koristila do sada i imam osećaj kao da je piling za lice. Jako je blag pa nemam osecaj da sam se umivala sapunom. Posle korišćenja ovog sapunu primetila sam da mi lice izgleda zdravije i da mi se bubuljice koje sam imala polako povlače. Koliko je lagan i blag govori to što je namenjen za celu porodicu, pa mogu da ga koriste čak i deca.  Ukoliko još uvek niste, obavezno ga probajte! 
 Cena proizvoda je: 242, 00 RSD ili 1, 96 e.
Ono što je važno reći jeste da Dermix proizvodi ne sadrže paraben i nisu testirani na životinjama. Jako su delotvorni po pitanju zdravlja i kozmetike. Ranije sam probala i Bodi Balm, mogu vam reći da je predivan i prelepo miriše!
 Dermix proizvode možete kupiti putem njihovog veb sajta ovde: Dermix
Ukoliko želite, posetite  Dermix facebook stranicu i budite inforimasini o svim njihovim proizvodima, akcijama i popustima jer su zaista kvalitetni i vredni pažnje!


Da li koristite Dermix proizvode, koji je vaš favorit?

2 коментара:

  1. Koristim ih već dugo i od prvog mazanja sam im verni fan, omiljen mi je body balm i trošim već petu boćicu ako dobro brojim a sapuna sam potrošila ne zna se broj, svi proizvodi su savršeni a naročito sam vezana za AIF set koji mi je pomogao posle decenijske borbe da se rešim upornih hormonalnih akni.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti si izgleda sve probala, svaka čast. Sapuni su predivni kao i body balm. :)

      Избриши