субота, 10. септембар 2016.

Skidač Laka Bez Acetona - Galafarm


Pre par dana na moju adresu je stigao prelep paket kozmetike, savršeno upakovan kako bi svakoj osobi koja ga prima ulepšao dan. Radi se o Galafarm kozmetici, kreiranoj na prirodnoj bazi. Pre nego što počenem da pišem o proizvodima rekla bih par reči o
Galafarmu kako bi ste se malo bolje upoznali sa njima.



(Paket je izgledao ovako)

Prva Galafarm kompanija osnovana je 1991. godine u Makedoniji i od tada beleži stalni razvoj. Prva apoteka je otvorena u Skoplju.
Povećanje potražnje za galenskim preparatima dovodi do otvaranja prve laboratorije. 2002 godine Galafarm je učestvovao na ceremoniji za Međunarodnu nagradu za kvalitet u Ženevi kada je dobio sertifikat i zlatnu zvezdu za kvalitet. Galafarm Beograd je ekskluzivni uvoznik i distributer Galafarmovih proizvoda na Srpskom tržištu od 2004. godine.
Kao što po naslovu posta vidite, danas vam predstavljam Sensilis Nail Polish Remover - skidač laka bez acetona. Do sada nisam imala priliku da koristim ovaj proizvod tako da me njegovo dejstvo oduševilo.
Proizvod nam dolazi plastičnoj, providnoj ambalaži od 100 ml. Tekstura proizvoda je tečna, crvenkaste boje. Proizvod se koristi tako što  malom dozom proizvoda natopimo vatu pa potom skidamo lak na uobičajen način.  Nail Polish Remover - odstranjivač laka za jačanje noktiju, lako i temeljno odstranjuje lak s' noktiju.  U svom sastavu sadrži Vitamin E, Panthenol i ulje Lavande kako bi učvrstio nokte.
Juče sam probala ovaj preprat, ništa lakše i brže što sam do sada koristila za skidanje laka to nije činilo nego Nail Polish Remover.  Ukoliko vatu fino natopite, tragova od laka nema a noktna pločica izgleda čvršće i negovano kao da do pre par minuta lak nije ni bio tu. Miris skidača je jak pa ga drzite što dalje od očiju i od male dece. Takođe se preporučuje da ga čuvate dalje od izvora toplote, varnica i vrućih površina Proizvod je jako dobar i dopada mi se što ne sadrži aceton i tako dobro radi svoj posao i uklanja lak sa noktiju. Svima bih ga preporučila jer je znatno zdraviji od klasičnog acetona a pritom jača i neguje naše nokte.

Cena ovog proizvoda je oko 150, 00 RSD ili 1, 2 e. I možete ga nabaviti u svim Lilly radnjama. Posetite njihov sajt i informišite se o svim njohovim prizvodima klikom na Galafarm.

Нема коментара:

Постави коментар