субота, 21. мај 2016.

Farmasi Happy face puder


Više puta sam pisala da odnedavno koristim Farmasi kozmetiku i da sam dosta oduševljena njenim kvalitetom. Danas ću vam predstaviti Farmasi Happy Face puder u kamenu nijansa 05.
Dolazi nam u braon pakovanju sa providnim poklopcem, jako je čvrsto pa se slobodno može nositi u torbi ili neseseru. Na prednjoj strani pudera, kroz providni poklopac možemo videti da ima zaštitni faktor od Sunca SPF 20.  Pakovanje sadrži čak 22 grama pudera.
Ima jako lep, prijatan miris što će možda nekome smetati ali meni se to baš dopalo. Puder je namenjen svim tipovima kože, moja je normalna sa masnom T-zonom, i puder mi odgovara i T-zona neće da se sija posle nanošenja. Jako sporo se troši i odlično matira i pokriva. Ne skuplja se, ne pravi tufnice na licu, samo lagano bledi. Dovoljno je naneti ga ponovo samo na mesta gde je izbledeo. Nije težak za lice i na llicu vam izgleda sasvim prirodno. 
Puder ima šest nijansi: 01- PORCELLAN, 02- LIGHT SAND, 03- BEIGE, 04- ULTRA LIGHT, 05- NATURAL, 06- DARK BIEGE. Nijansa 05 najčešće odgovara svim devojkama jer nijanse nisu poredjane od najsvetlije ka najtamnijoj, tako da pažljivo birajte koja nijansa vama odgovara.


Moje mišljenje: Ovaj puder je savršen, divno matira i savršeno fiksira šminku na licu. Odlično ujednačava ten i što mi se najviše dopada ovaj puder ne ostavlja praškaste tragove na licu, kao da je kremast. Nijansu 05 preporučujem svima kojima lice nije ni previše tamno ni previše svetlo. Meni nije iritirao kožu niti stvarao ikakve neprijatnosti. Puder u kamenu uvek nanosim preko tečnog pudera, tako da mi ovaj happy face puder savršeno izgleda kao završni mat. Rado ga koristim, jer me je kupio na prvo korišćenje i toplo ga preporučujem svima jer daje skroz prirodan izgled. 
Ocena 10/10
Puder možete nabaviti putem kataloške prodaje, ili preko njihove internet stranice. 
Cena pudera iznosi 390,00 RSD.

   Da li koristite Farmasi kozmetiku? Kakvi su vasi utisci?

3 коментара: