среда, 20. јул 2016.

BURRA - Micelarni Losion Za Skidnje Šminke i Čišćenje Lica


Pozdrav svima! Kada nam dođe taj trenutak kada je vreme za skidanje šminke, nismo toliko raspoložene kao kada treba tek da se šminkamo. Da li zbog toga što se umorimo posle tog događaja za koji smo se šminkale ili zbog toga što prosto ne volimo da skidamo šminku ili ipak zbog toga što nismo pronašle adekvatno sredstvo za skidanje šminke koje bi ubrzalo proces skidanja. Danas pričamo o BURRA micelarnom losionu za skidanje šminke i čišćenje lica.



O proizvodu: 
BURЯA Pure Active Care Micelarni losion je idealno sredstvo za temeljno i nežno skidanje šminke i čišćenje lica. Zahvaljujući aktivnim sastojcima ove formulacije, koža lica je očišćena, hidrirana i osvežena, bez iritacija. Dolazi nam u finoj bočici od 200 ml, bez mirisa i PARABENA.

  • Pouzdano, brzo i jednostavno čisti kožu lica,
  • Efikasno uklanja šminku,
  • Ne zahteva ispiranje i ne ostavlja mastan trag,
  • Testiran na osetljivom području oko očiju,
  • Bez parfema, pogodan i za osetljivu kožu.


Moram vam priznati da sam jedva čekala da probam ovaj losion jer pre njega nisam probala ni jednu micelarnu vodu za čišćenje lica pa je za mene to bio pravi izazov. BURRA losion za skidanje šminke me baš pozitivno iznenadio, jako brzo i lako otklanja šminku, gotovo u jednom potezu. Jako je lagan za lice pa ne isušuje kožu, lice posle njega bude nežno, čisto i mogu slobodno da kažem da izgleda negovano i zdravo. Pored toga što je namenjeno skidanju šminke ono služi i kao sredstvo za čišćenje lica. Posle korišćenja BB Kreme, Mleka Za Telo i Krema Za Negu Područja Oko Očiju ništa manje nisam očekivala ni od losiona. Ono što bih još rekla za ovaj losion jeste da je veoma nežan i blag i za područje oko očiju. Svi znamo da je to najosetljiviji deo lica i da treba s' posebnom pažnjom skidati šminku sa tog područja a ovaj losion je idealan za to jer neće da iritira oči, nema ni crvenila ni peckanja ni suza posle njegove upotrebe. Dopada mi se i što ne ostavlja mastan trag, ne sadrži paraben i što je bez mirisa.



Želim još jednom da se zahvalim kompaniji BURRA što mi je pružila priliku da probam i testiram njihove proizvode kojima sam blago rečeno prezadovoljna i oduševljena. Rado ih preporučujem svima i sigurna sam da koji god njihov proizvod izaberete nćete se pokajati. 
Ukoliko želite možete posetiti zvaničnu facebook stranicu BURRA - Personal Skin Expert i tu se informisati o njihovim proizvodima, novitetima, akcijama i popustima. Kao i o njihovim promocijama koje često organizuju.  Ako želite da poručite njihove proizvode možete to učiniti na njihovom sajtu ovde.

Cena: 838, 00 RSD ili 6, 80 e.
Ocena proizvoda: 10
Da li bih ga preporučila vama: Da, obavezno probajte.



6 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Divan post, kao i uvek. Posebno mi se dopada to sto na kraju postova o proizvodima dajes svoje misljenje. Svaka cast :)

    missymj.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Super recenzija draga. I ja sam takodje prezadovoljna ovom micelarnom, vise cistim lice, posto se ne sminkam tako cesto, ali odlicno radi i jedno i drugo :)

    ОдговориИзбриши