субота, 23. јул 2016.

Farmasi ZEN Maskara


U sklopu moje saradnje sa stranicom Farmasi Kozmetika SRB dobila sam maskaru istog brenda koja je pre samo par dana izašla na naše tržište pod nazivom ZEN. Veoma me je obradovalo što ću moći među prvima da je probam i testiram pa samim tim i vama da prenesem svoje utiske.


O proizvodu:
Naglasite, podignite i produžite trepavice sa samo jednom maskarom. Posebno dizajnirana, fleksibilna, silikonska četkica razdvaja i podiže trepavice od korena do vrhova. Visokopigmentisana formula omogućava celodnevni besprekoran izgled.






Maskara nam dolazi u crnoj, plastičnoj, ambalaži veoma lepog dizajna i kvaliteta. Tekstura je crne boje i dobijamo 8 ml proizvoda. Četkica maskare je silikonska i sa jedne strane ima duže a sa druge kraće iglice.


Ova maskara je jako lepa, četkica je po meni idealna jer manje iglice daju trepavicama gustinu dok duže daju znatno veću dužinu. Ono što je karakteristično za ovu maskaru jeste da mora da se nanosi u najmanje dva sloja. Ali, to nije nikakav problem jer su trepavice i posle dva nanošenja maskare meke kao naše prirodne. Pa je možete nanositi koliko puta želite bez ikakvih problema. Ono što se meni nije dopalo jeste to što ne daje lepu gustinu trepavicama. Ja imam veoma retke trepavice pa mi je gustina neophodna. Ukoliko nemate problem kao ja onda će vam maskara u potpunosti odgovarati.



Mada, za donje trepavice je ideana jer neće da ih grupiše i dobiju veoma lepu dužinu. 

Ova maskara daje veoma lepu dužinu trepavicama pa ukoliko imate uvijač za trepavice biće odlično jer će ona uraditisvoj posao. :)

Posetite stranicu Farmasi kozmetika SRB i poručite kozmetiku online, tu takođe možete i da se učlanite u Farmasi katalošku prodaju pa da dodatno zaradite ili kupujete kozmetiku po znatno nižim cenama. 

Cena maskare je 345, 00 RSD ili 2, 79 e.

6 коментара:

  1. Cini se bas dobro ova maskara. Trebavice ti izgledaju veoma lepo, bas im da duzinu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, baš im daje dužinu. Još kada bi se koristio uvijač trepavica, bilo bi mnogo bolje.

      Избриши
  2. Svakako cu je probati.LP
    Posjeti i moj blog nova sam

    ОдговориИзбриши
  3. Auu, pa ona je neverovatna! Ne znam zasto uvek zaobilazim Farmasi proizvode.. Sada cu definitivno da pogledam katalog :) Super recenzija kao i uvek lepa :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Jelena, toplo ti preporučujem Farmasi proizvode. :) Jesu novi kod nas, ali su kvalitetni i povoljni. moj savet ti je da probaš ruževe ili parfeme koji su moji favoriti. :) :*

      Избриши