понедељак, 7. август 2017.

Moj Šminkeraj:Na Korak Do Savršenih Obrva - Set za obrve INGRID Professional (Graphite)

Savršeno uređene obrve su postale pravi modni trend, jedna sam od onih koja smatra sa su lepe obrve pola makeup-a. Upravo zbog toga, trudim se da su uvek uredne i da izgledaju lepo. Danas vam pričam o svom iskustvu sa Ingrid Proffesional Eyebrow setom, za popunjavanje ili oblikovanje obrva.

Paleta nam dolazi u klasičnoj, plastičnoj ambalaži sa providnim poklopcem, pa nam omogućava da vidimo nijanse koje se nalaze unutar nje. Pored tri senke različitih nijansi, u paleti dobijamo i visak za fiksiranje obrva kao i mali aplikator pomoću kog možete koristiti ovaj set. Paleta sadrži 5g proizvoda.
 Način Upotrebe:

Nanesite vosak na vaše obrve pomoću aplikatora. Oblikujte ih i ugladite, zatim koristite odgovarajuće senke kako bi naglasili njihov oblik i zamaskirali sve nedostatke.


Biću iskrena i reći ću da osim ovog seta ili nekih drugih senki za oči, ne koristim gotovo ništa. Najčešće koristim ovaj set jer u njemu imam sve što mi je potrebno da bi moje obrve bile lepe i imale divan oblik.
U setu dobijate tri senke različitog inteziteta, tako da lako i jednostavno možete da ih kombinujete onako kako mislite da treba. Ipak, ukoliko niste dovoljno vešti, na poleđini paletice možete videti njihov savet i kratko uputstvo kako bi trebali pravilno da ga koristite.

Dok sam još imala crnu boju kose ovaj set sam koristila svakodnevno, zbog toga što su se nijanse savršeno uklapale uz moju boju kose, očiju i boju mojih obrva. Veoma lako se koristi, a četkica koju dobijate u njemu je namenjena za nanošenje voska (koji će vaše obrve fiksirati pre popunjavanja) i učiniti da se one ne maknu tokom celog dana. Sada ovu paletu koristim u kobinaciji sa malo svetlijom senkom jer sam kosu farbala u svetlije tonove, pa planiram da kupim i svetliju verziju ovog proizvoda. Ovaj set mi se jako dopada jer sve što nam treba imamo u jednoj paleti, obrve stoje onako kako smo ih docrtali ili popunili tokom celog dana a da se ne razmažu ili ne promene svoj oblik, čak ni na ovim visokim temeraturama; što je za svaku pohvalu. 

Mislim da bi ovaj set bio pogodan kako za one koji se sami šminkaju tako i za profesionalne šminkere jer mu ja nisam našla ni jednu manu. Pored jako dobrog i kvalitetnog prozvoda njegova cena je sasvim niska, smatam da vredi mnogo više, a košta svega 399, 00 dinara.

Ukoliko ste riđokose ili imate svetliji ten, ovakav set možete kupiti i u setu sa toplim braon nijansama pogodnom za vas, možete ga pogledati ovde: Set Za Obrve Ingrid Proffesional.

Ispod možete pogledati kako sam ja svoje obrve sredila uz pomoć Ingrid Profesional Graphite seta za obrve. Slike su bez ikakvog filtera ili foto shopa, tako da možete videti da obrve izgledaju prirodno i lepo popunjeno. 

Svima bih toplo preporučila ovaj set, zaista je divan i meni mnogo pomaže svakodnevno, kako bih imala prirodne i lepe obrve. Nisam neko ko podržava plastičnu hirurgiju niti tetoviranje obrva, smatram da su prirodno najlepše i da ih samo treba malo istači ovakvim senkama. 

Set možete kupiti u bolje snabdevenim parfimerijama kao i na sajtu Kozmetika&Parfemi RS. Uz porudžbine preko 1000 dinara, ostvarujete besplatnu dostavu kozmetike.

Da li ste koristile ovaj set? Podelite vaše iskustvo sa nama.

Možete me pratiti i na FB.Stranici: 
Moj Šminkeraj Blog

3 коментара:

  1. Veoma, veoma interesantna palet aza obrve. Ja sam uvek u potrazi za istima, jer nikad ne mogu imati dovoljno savrsene obrve, medjutim konkretno ovaj proizvod nisam probala, ali verujem da hocu. Nijanse mi izgledaju odgovarajuce uz moju, inace crnu kosu! Sjajna recenzija draga Svetlana!

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши
  2. I ja sam neko ko smatra da su lijepe obrve pola makeup-a. Ništa ne daje toliku ljepotu i naglašenost licu koliko lijepe obrve. Nisam imala priliku da koristim ovaj set, ali već dugo koristim essece paletu za obrve i oduševljena sam.
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши
  3. Imam ovaj set za obrve i takođe imam samo pozitivne utiske o njemu. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши